Той спечели соло ваканция, но обеща на жена си да не се забавлява (СНИМКИ)

Той спечели соло ваканция, но обеща на жена си да не се забавлява (СНИМКИ)

guy-wins-a-solo-vacation-is-determined-to-show-his-wife-he-didnt-enjoy-it-13-photos-13

Ще ти разкажем за един пич, на който Ал Бънди би му завидял. Но тъй като Ал е голям карък, той никога не би имал възможността да прекара сам ваканция на екзотично място без на главата да му виси Пеги.

Не така стоят нещата при нашия късметлия, чието име няма да назоваваме, защото така ни помоли. Странна молба, имайки предвид, че все пак ще разкрием лицето му.

Въпросният пич спечели соло екскурзия от томбола. Той прекара няколко незабравими дни в Пуерто Рико, но преди това обеща на жена си да не се забавлява. За доказателство нашият човек представи и куп „селфита“, на които видимо е тъжен, че любимата му я няма. Аре не на нас тия, моля ти се. Сегурни сме, че между снимките е имало много коктейлчета, ча-ча-ча и буги- буги. Виж все пак „достоверните“ му фотоси от ваканцията.

guy-wins-a-solo-vacation-is-determined-to-show-his-wife-he-didnt-enjoy-it-13-photos-1 guy-wins-a-solo-vacation-is-determined-to-show-his-wife-he-didnt-enjoy-it-13-photos-2 guy-wins-a-solo-vacation-is-determined-to-show-his-wife-he-didnt-enjoy-it-13-photos-3 guy-wins-a-solo-vacation-is-determined-to-show-his-wife-he-didnt-enjoy-it-13-photos-4 guy-wins-a-solo-vacation-is-determined-to-show-his-wife-he-didnt-enjoy-it-13-photos-8 guy-wins-a-solo-vacation-is-determined-to-show-his-wife-he-didnt-enjoy-it-13-photos-9 guy-wins-a-solo-vacation-is-determined-to-show-his-wife-he-didnt-enjoy-it-13-photos-11 guy-wins-a-solo-vacation-is-determined-to-show-his-wife-he-didnt-enjoy-it-13-photos-12