in ,

Британка прави шейкове от плацента (СНИМКИ)

Британка прави шейкове от плацента (СНИМКИ)
41-годишната Катрин Бийл, брато, е луда на бебе. Британката върти търговия с шейкове от плацента. Правилно ни разбра! Бийл е създала няколко продукта с помощта на плацента. Други пък дехидратират органа, който свързва плода с майката, смилат го на прах и го консумират във всякаква форма – от хапчета до бисквити.

Веднага се сещаме за Сесилия Уестбрук, брато, която направила две партиди кисело мляко с вагината си. Писахме за нея, припомни си от този линк.


“Скоро може да го свиваме и на цигари”, коментира приятелка на Бийл, но ние вярваме, че това няма да стане, защото скоро те ще са настанени в стаи с меки стени. Поне се надяваме така да стане.

Та Бийл е създала няколко продукта с помощта на плацента. Най-скъпите са капсули, всяка от които струва 224 долара. Те се правят след измиване, нарязване и изсушаване на изходния материал. Най-популярният й продукт обаче са именно шейковете.


Жените, които искат да си поръчат шейк, преминават през няколко изследвания по време на бременността, за да се установи дали няма някакви отклонения от нормалните показатели. Ако има патогени или други притеснителни изменения в организма, Бийл не изпълнява поръчката. Ако всичко е наред обаче, след раждането тя взема плацентата и в срок от 24 часа я превръща в шейк с вкус на банани, на ягоди, на малини и на други плодове. След това я продава на майките срещу 38 долара. Сигурни сме, че и всякакви други психопати пазаруват от нея.


Според Бийл продуктите й са напълно безопасни, богати са на желязо, стволови клетки и хормони, които помагат на жените да преодолеят следродилната депресия. Освен това напитката стимулирала и производството на кърма. Според нейни клиентки плацентата няма вкус, а единственото, което се усеща, е свежият вкус на плодовете. Почти ни нави да пробваме, айде чао!

Кефи ли те?

24-каратова морковена торта

“Яко е когато Италия играе като България” и още от Туитър за мача