in ,

Мешана скара само след мача и още от тактиката на Чичо Пенчо

Тути гранде, пердо ено, мачоле довечоре бългачоре – жабаре, победди италиани ку ма фачо, спагетти и пицца, виттория и Виктория, Николета, много бой.

И вино да има, че е на привършване и страшнее ме малко, като по вода и вино да върви, само Христос го е правил с думи. Опитвам, но не – грозде и ферментация иска. Голям бидон.

Като спец и човек-треньор, бивш съм сътрудник и помощник, треньор на годината и миналия век. Футболът страст е, голяма игра. Гледам редовно и разкривам тайната за победа. На зелената трева и прическата на Трифон Иванов. С Испания довечера, ще бъде победа като в стихове съм го почнал. Но рима едва ли да сложа, цар футбол. Крал Лупи. Лупи е крал. Господ е българин, както казаха го по телевизора онзи голям велик коментатор, страхотен и незабравим като нашето четвърто място. Сега четвърто се очертава, ама в групата и пари за билети до Франция – нанай си.

Така ще съм, ако вкараме.
Така ще съм, ако вкараме.

Трябва Каръл Нерез да бъде спрян от Ювентус, Юве, Старата госпожа, Локо Пловдив и Мартин Каламбуров, Катъров, тези имена по вкуса ми никога не са били. Опасен е и нисък този от италианския Локо Пловдив, в средата един черен имат, Бианконели, Берлускони, само шпагати от кръста нагоре за такива, винаги Туньо имаше формула за успех. Той умееше да ритне болезнено, после да се озъби, ръмжеше и като тичаше пърди нарочно под тия гащета, напоени с пот, да бегат от него, уникален метод и стил с 4 на 4 на 2. Тогава Кали още беше просто Галя, а ние имахме истински сърца и още по-нарочно правехме боб с първата вода без да се изхвърля до трета-четвърта, газове, сяра, но Туньо сам покрай него нищо нямаше и шпаги, и миризма, не случайно Стратег ми викат.

Първо състав препоръчвам преди всичко останало, другото важно е, но все пак без състав как да играеш?

На портата ще отваря вратата на Киро човек или на Боби човек. Важното е, че ще има кой да каже на италианците: “Коме стай, от нас нищо не стай”. Ще ни липсва пак малшанс, статични положения влизат най-болезнено Иво Главата от Берое ще потвърди.

В защита, Бордюров, наше момче от Ловеч, в Англия потичва в тунела под Ла Манша, Санчо Панса, истински Дон Кихот е той. Винаги се бие с лошите, а лоши няма покрай него, сам е, стои той и влиза с бутоните напред се мята, а топката далече е. Като вкара не знае как да се зарадва, на спиране е гола вода и кал по гърба. До нещо ще е подстриганият Гошо от Разград, той ще е голема дупка, защото не пиел и е спазвал режим. Прецедент е това за нашите момчета, които строго, гледат го, как може да не близва изобщо. Бековете ще са Данчо Хирурга и Иван Македонски. За да има изненада, ПетеФъ ще им смени позициите, Данчо от лево ще мине в дясно, а Македонски няма да краде дъвки, както едно време в Холандия от лавката е свил с лява ръка-десен джоб.

И това го можем
И това го можем

Опорни средни ще са ония с лепенката, дето жена му все не дава трансфер да осъществи, тук ще играеш, приятелче. Той с новия капитан на състава Дянков ще бродират като на стринка Стоя двете игли в прежда и мулине. Малко по-пред тях ще тичат Жоро от Русия и църния от Разград, дето на времето наше момче в ЦСКА беше, но смени вярата и вече е зелен. В атака роднина, мой Любо без ютията да не му тегне и Ицо на майка ще ги атакува, с контра и бъркане в ушите, но ако си дойде от Мексико само тогава. Титуляр е, влиза, от телевизията директно на камерите, микрофон да не му се дава. Отпред като цяло сме разграден двор и изорана ливада нищо не става, момчетата не виждат се, дали равен да не браним или по-добре друго?

Божинката понеже искаше да го уважават всички преди мача, Ники малката перука го уважи като се сближи с жена му, ред наш е, стига тя да иска, но тя не казвала не. И все пак да се знае нашето предимство е хотелът, в който спяха италианците, там в двора, котки разгонени джафкат на умряло, а и Попето има повече голове от техните играчи взети заедно за представителния тим. Тото Котуньо и Румина Пауър седят прави на нашия химн и си викат “това е римейк на нашата песен с Ал Банано”.

Започвам да се разсейвам, защото си мисля за една репортерка, ниска с баджаци като козунаци и висока като табуретка с гъз като тава. Тактика да кажа, имам също по точки, 3 точки за нашите, няколко точки е тактиката, палци стискам и на краката, толкова, че чак ми се спира въздухът. Схемата на гостите ги знае само нашия скаут Димо Падалски, който не е това, което е.

Прогнозата ми е, че няма да се класираме, защото Марек и Хасково не са в нашата група, Любимец също. Наздраве!

Кефи ли те?

Само смех: Тъпи хора с баскетболна топка (ВИДЕО)

24-каратова морковена торта