in ,

Чичо Скрудж да вземе ЦСКА

Стана традиция ЦСКА да бъде пред фалит. Всяка година проблеми с бюджета и лиценза и всяка година нервите на феновете са опънати докрай. Светлото бъдеще пак виси на косъм, благодарение на банда некадърници. Томов гледа онова предаване за маговете и магиите, за да сглоби нещо криво-ляво и пак да извади заек от празен цилиндър пред НАП, но до кога така?

Ние от Брато.бг вярваме, че животът не е даден да се зариваме в ядове и нерви. Затова трябва да се вземат точните решения. Ето няколко наши предложения за това кой да купи ЦСКА и какви реформи да направи.

Чичо Скрудж – богат, влиятелен и без мустаци

Анимационният Дянков и по-голям банкер от мустакатия Цецо Василев. Стиснат до безобразие и точно заради това с качества да бъде поне главен счетоводител на община, Скрудж Макдък на драго сърце ще помогне, особено ако има възможност да изкара малко кеш. Неговата КТБ е неизчерпаема, той е роден за тази работа, деба и гадния еврейн. Ще плаща в злато, футболистите ще се къпят в злато, вместо футболни спортни фланелки от лен и памук – златни доспехи, вместо бутони – кюлчета злато по краката, вместо орел за талисман – някоя от Златките. ЦСКА заслужава истински финансов директор. Отгоре на всичко няма как да обиждат патицата на „прасе“, така че хейтърите да се шибат.

Жоро Инкасото – много убав, с 1,5 млн. скрити, мълчалив

Позабравен герой, който обаче може да влезе набързо в сърцата на „червените“ фенове. Преди 3 години Георги Енев задигна близо 1.5 млн. лева от инкасо автомобил по време на смяна. Сумата е напълно достатъчна, за да се сдобият на „Армията“ с лиценз за новия сезон и да има некоя премия. Сега Жорката лежи в затвора, но парите така и не бяха намерени, защото той мълчи и гледа през прозореца, когато го питат. С това той смая дори и Александър Томов, който вече накара много пари да изчезнат от „Кремиковци“, а и от „Армията“.

Енев е с отлично CV за футболен бос. Той има тайна афера с Анелия. По традиция нашите футболни ръководители са свързвани с представителки от поп-фолка, а за това говорят многото изгори на Коко Динев, бивш собственик на Локо Пловдив. Инкасото може да попие опит от Томов, ако двамата бъдат настанени в една килия. За момента вторият все още е на свобода, но всичко с времето си.

Жоро Игнатов от „Съдебен спор“

Той ще бъде вторият президент в ЦСКА след времето на Васил Божков, който ще всява страх и респект в играчите. Игнатов ще дебне за слабо представяне на футболистите и ще ги смъмря в ефир.

Жоро обича да задава въпросите, които другите отбягват дори да помислят. Думите му винаги са право в целта и от тях боли, сякаш са те гръмнали с въздушна пушка в окото.

„Сънди, като водиш топката, мирише на бреза и се чува пукане на клони!“
„Тончи, ти си за осмирителна риза. Ние не сме диспансер, а сериозен футболен клуб!“
„Борисе, ти нямаш нищо общо с футбола. Защо не си послушал вашите, които са мечтали от теб да стане хирург?”

Това са само част от неудобните въпроси и констатации, които Игнатов ще изговаря. С разследващ журналист няма как финансите да не са в ред.

Ивана – силна, има стаж по кръчми, фенка на “червените”

Все по-модерно става жена да води футболен клуб. Подобни примери имаме от съседките ни Сърбия и Румъния. За целта жената трябва да бъде силна, а Ивана е точно такава и то в много отношения, пък и знае, че от извора се пиене на колене. Поп-фолк певицата има солиден стаж по заведения и кръчми и може да напипа отлично слабите места на мъжете. Само с един размах, тя ще накара глезените чужденци да играят на предела на възможностите си. Допълнителен плюс е, че изпълнителката на „100 патрона“ е фенка на „червените“ и не крие това.

На „Армията“ от своя страна винаги са държали на любовта към клуба, така че тук няма да има проблем. Единственият такъв се явява диетата, която футболистите трябва да пазят, но има шанс певицата да им я развали. От сигурен източник научихме, че ако Ивана стане мажоритарен собственик, новите акции, които ще бъдат пуснати в продажба за феновете, ще бъдат печатани на салфетки, за да е по-удобно. Представяме си иначе как мотивира футболистите с репликата, на която всеки уважаващ себе си ритач на топка в “А” група си е късал ризата и слиповете: “Сто патрона ще ви вкарам, ако в крачка ви набарам”.

Митьо Пищова – дебел, бохем, намира пари в буркани

Приятно закръгленият бохем има повече бройки за ден-два, отколкото ЦСКА има точки през тази година. Пищова е прословут в това, че умее да намира пари на какви ли не места – изключително важно качество за българския футбол. Това със сигурност ще бъде от полза и в ЦСКА, които нямат пари за семки. Преди време Пищова беше тръгнал да се беси, но се отказа, след което намери пари в празна дамаджана в мазето си. После намери и 140 бона в буркан. Късмет, за който завижда и факир като Александър Томов.

Преди седмици Пищова беше на легло и лекарите му предричаха сигурна и безславна смърт, но буквално преди няколко дни той възкръсна като феникс и си спретна оргия във Велико Търново. Че как!? Това е добре за ЦСКА, тъй като новият им шеф освен, че ще може да намира пари, ще може и да върне към живот умиращ организъм като „червения“ футболен клуб. Писнало ни е от това „Лазаре, стани!“ всяка година. Феновете не са за подигравка, Пистолеро ще оправи работите с тежката си ръка.

Хитър Петър – народен човек, ще ги научи на хляб и сол

Също е вариант. Той е във война с ДПС и по-специално с Настрадин Ходжа, което може да се хареса на някои фенове, защото се чува, че Настрадин Ходжа и неговите се опитват да вземат “Левски” на Батков. Още масло в огъня – супер, особено след онези 6 поредни победи.

Хитрият Пешо е практичен човек. Ще ги научи да ядат хляб на пара, попара, ако няма – ще ядат джапанки “Бумеранг”, бах ги в звездите. Пари ще се спестяват от заплати – само и единствено. Негрите – в изправителен дом за бежанци, на солети и гола вОда. Вместо коли с много коне – по едно магаре на калпак и у лево. Хитър Петър е народен човек, ще се ползва с широка подкрепа. Той ще осъществи мечтата на Томов, която е феновете да го подкрепят за депутат.

Имаме още две предложения.

Фамилия Балкански също може да вземе ЦСКА. И без това циркът е пълен…

Митко Пайнера пак е добре – плаща заплати, футболистите ги харчат по дискотеките и ресурсът се върти.

Държим да кажем, че и за Левски сме писали в този стил, да нема тва-онова:

Разпродажба: Играчите на Левски в цени и продукти

Ей, Богу: Тодор Батков – треньор на Левски

Професиите, с които служителите в “Левски” трябва да сменят футбола

ХАРЕСАЙ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК:

Кефи ли те?

Кучето, което не може да хване нищо

С такъв гол се става звезда в интернет и Brato.bg (ВИДЕО)