in ,

Той свали над 120 килограма и заприлича на Шар пей

Уважаваме хората, които не си мълчат, брато. Тази история е подобна. От нея можеш да научиш много.

Първият и най-важен урок е, че можеш да поправиш грешките си. Грешката на нашия герой Мат Диаз е била, че е ял като разпран през целия си живот, ебавайки майката на доброто си здраве и външния си вид. Тежал е над 220 кила. Решава обаче, че не може да изглежда като дирижабъл, тъй като дирижабли вече не се и правят, затова сваля над 120 килограма. Резултатът обаче е потресаващ. Кожата му увисва като на куче Шар пей. И докато кученцата са сладки с тази кожа, то дори и Мат признава, че не е естетически красиво.

Да, така е, брато, никак не е приятно да го гледаш, но можеш да си представиш през какво е минал този човек и как обича себе си, за да потърси помощ.

Мат се показва с цел, търси помощ. Целта му е да събере пари за операция, която струва един камион пари, но докторите ще изрежат излишната кожа. Хората му свалят шапка, че е имал воля да отслабне и му даряват да оправи нещата – цъкни тук и виж.

„Тренирам здраво, но кожата не се свива“, казва Мат.

„Страхувам се, че ако сложа това в интернет хората ще престанат да мислят, че съм привлекателен за тях, страхувам се, че похвалите и хубавите писма към мен ще спрат. Но смятам, че е важно да заявя ясно, че не ме е срам да покажа кой съм“, казва пичът през сълзи, а ние искаме да му стиснем ръката.

„Защитник съм на това хората да обичат себе си. Мисля, че е важно да се научим да обичаме телата, в които сме“, категоричен е Мат, а ние освен собственото си тяло, обичаме и това на Цецка.

Кефи ли те?

Кучето, което Петев трябва да повика в националния (ВИДЕО)

Вдигнати полички, жартиери и още горещи сцени от киното (ВИДЕО)