Футболист очерта тялото на съдия със спрей (ВИДЕО)

Футболист очерта тялото на съдия със спрей (ВИДЕО)

648x415_scott-harrison-met-coup-bombe-magique-arbitre-17-mars-2015

Какви ли не невероятни неща се случват по футболните терени, брато. Пирло раздава пасове по конец, докато си връзва бутонките, Старокин прави финта на Зидан, фенове на ЦСКА се радват, че отборът им губи. Все интересни и впечатляващи събития, които остават траен белег в съзнанието на запалянкото.

Нещо такова, но не точно, се случи и по време на срещата от Лига 2 на Англия, където се срещнаха Хартлипул и Оксфорд. Два тима, които често срещаш в програмката на „Еврофутбол“, но ги подминаваш, защото си мислиш, че във вторите играят само студенти.

Във въпросния мач играчът на Хартлипул Скот Харисън, когото сме чували също толкова пъти, колкото и халфа на Хасково Деян Лозев,  реши да се пошегува със съдия, получил контузия. Докато мъжът в „черно“ лежеше на терена, Харисън взе падналия му спрей и започна да очертава тялото му като в криминален филм. Както е тръгнал, британецът може да дойде и в „А“ група, за да очертае нашите трупове, защото футболът ни е мъртъв. Тъжен финал на един забавен материал.