in

Повече няма да се “чувстваш дебел” във Фейсбук

debel-maj-61494-500x334

Този свят отива към пълна разруха, брато. Няма как да е иначе, когато най-големият проблем на човечеството е един статус във Фейсбук. Факт е, че хората вече живеят повече в социалната мрежа, отколкото в реалния свят, но всяко нещо си има граници.

Сега, стана ясно, че от сайта, който е собственост на Марк Зукърбърг, са премахнали състоянието “чувствам се дебел”. Така вече няма как да се оплакваме на нашите приятели, когато преядем с шкембе чорба и 5 филии хлаб, подплатени с 2 студени бири и порция трътки. Както и да е, хората станаха много тънкообидни и вместо да ходят на фитнес, пишат петиции.

fat11n-3-web

“Според общността ни съществуването на възможност да обновиш състоянието си на “чувствам се дебел” утвърждава негативна представа за тялото, особено за хора, които се борят с хранителни разстройства”, призна говорител на Фейсбук.

“Отстраняваме “чувствам се дебел” от списъка с възможностите. Ще продължим да се вслушваме в отзивите на потребителите в стремежа си да им помогнем да изразят себе си”, допълва пичът, който явно не е дебел.

Ние, брато, пък се чувстваме свежи. Винаги сме били така и винаги ще бъдем. Пожелаваме ти и на теб да бъдеш винаги позитивен и ако случайно имаш някое излишно килце, не го мисли. Някои от най-големите милионери са дебели.

Кефи ли те?

Супергерои играят футбол

Хотел в Тайван открадна идея на Google (СНИМКИ)