in

Диджей забива сред човекоядци в София

Един от най-търсените и добри диджеи в света Джеймс Забиела (James Zabiela) ще взриви София.

Сетът на англичанина, известен с авангардните си умения зад пулта, ще бъде този петък 13 март в “Парти център-4км”. Организаторите са се погрижили почитателите на хаус и техно музиката да почувстват духа на Дяволската нощ – за първи път в България подобно парти ще бъде направено сред оригиналните декори, реквизит и костюми от най-известните филми на ужасите.

Ако меломаните смятат, че сърцата им ще издържат сред човекоядците от “Погрешен завой” (Wrong Turn), сред гигантските крокодили от “Спокойното езеро”(Lake Placid) и сред прокълнатия труп от “Гняв” (The Grudge), то тяхното място е именно “Парти център-4км” навръх петък 13-ти. Партито ще бъде със специалното участие на роботите и LED танцьорките от светлинно шоу “Andromega”.

За световната известност на Джеймс Забиела говори фактът, че заради уменията му зад пулта именно той е човекът, който е предпочитаният тест драйв пилот на компаниите производители на DJ техника.

Забиела е един от най-натоварените диджей в света – участвал е във фестивали като EXIT в Нови сад, Ultra Music в Маями и TomorrowLand в Сао Паулу. У нас англичанинът пристига от Франция, а през март турът му продължава в Барселона, Будапеща и Маями.

Забиела идва в София в компанията на друг британски диджей Марк Робъртс (Marc Roberts), който продължава да трупа популярност след две десетилетия зад пулта.

Предварителната продажба на билети започва от 20 лв, а на входа ще се влиза срещу 25 лв., разбрахме ние от Брато.бг. 

Още за събитието на:

www.TicketLogic.BG / 0887 333 112

https://www.facebook.com/events/1548515205401060/

Кефи ли те?

Нагледно: да ти вкарат гол от халите (ВИДЕО)

Да твориш с храна, напитки и бирени капачки (СНИМКИ)