in

Търсим 909 лв. срещу 1 лв. на Еврофутбол

Ето, че след известна пауза, в която спестихме някой и друг лев, сме готови да се пробваме отново с лев-два да вземем крупна сума на Еврофутбол. Днес мачовете са страшно много, само трябва да комбинираме правилните и да изкараме пари.

По принцип от 10 мача познаваме поне 8, имай го предвид. Освен това сме и скромни, не много красиви – Господ дал, Господ и взел.

Както и да е, направо на мачовете. Това са нашите виждания за съботно-неделно-понеделнишкия Еврофутбол, с които можеш да вземеш 909 лева срещу 1 лев залог.

ЦСКА – Берое Х

Твърде оптимистично, обаче знаеш какви сме. ЦСКА нема пари да се прекръсти, невинният Александър Томов е вкарал „червените“ в паралелна реалност, в която правилата на НАП и другите държавни институции не важат. ЦСКА няма да има пари да купи мача, а на Берое не им дреме за нищо, ще играят напълно освободени. Имай предвид и лошото време, заради което сме почти сигурни, че футболистите ще спукат топката.

Коефициент 3,25

Лудогорец – Левски 2

Смело и безрасъдно. Лудогорчетата не са в добра форма. Гонзо, който е учил до 8-ми клас, сто процента е гледал мачовете с Литекс, където е видял как да надвие разградския бизнес проект на Гелата. Предричаме и червен картон на Моци, като тоя път да не бъде и наказан от БФС.

Коефициент 4,58

Астън Вила – Уест Бромич

Мач за купата на Англия. Астън Вила имат много контузени, но би трябвало да са по-класни. Не искаме да слагаме категоричен знак, защото не сме спали в тиквите на Ванга. Затова играем гол/гол и стискаме палци да излезе този коефициент 1,76.

Майнц – М‘гладбах Х

Домакините са имали мачове на 28 февруари и 21 февруари, а гостите са имали мачове на 26 февруари, 1 и 4 март. Предричаме равен, но мачът е троен. Тодор Неделев няма да играе за Майнц, може би са го пратили на уроци по немски. Домакините имат и стабилни фенове, викат, пускат бомбички, димки, ще вдигнат отбора. М‘гладбах пък са ебати добрите в защита с тяхната система 4-4-1-1. Отпред са еби му майката, затова казваме Х с коефициент 2,80.

Удинезе – Торино 2

Торино са в жестока форма, а прякорът на домакините е „магаретата“. Нема как некви магарета да направят нещо срещу вдъхновените Торино, които са се запътили към евротурнирите. Коефициентът е 2,51.

Шалке – Хофенхайм 1

3 загуби, 2 равни и 1 победа. Това са последните 6 мача на Шалке във всички турнири. Време им е да избухнат. С коефициент 2,32 за 1-ца твърдим, че след всеки спад следват силни моменти. Колелото се върти, брато. Имай го предвид и за други мачове. И още нещо – не гледай шибаните коефициенти, нарочно слагат по-големи и по-малки, за да се подвеждаш. Следвай вътрешния си глас и дори да не хванеш пари на Еврофутбол, знай, че всичко става по най-добрия начин. Ако не си ги ударил, не е трябвало да ги удариш. Кип калм и чети Брато.бг.

Манчестър Юнайтед – Арсенал 1

Пак мач за купата. Арсен Венгер не е виждал победа на „Олд Трафорд“ от 2006-та година насам. Да е жив и здрав. Нема как да стане с безопасни игли като Оливие Жиру. По всяка вероятност Луис Ван Гаал пък ще заложи на неговото си 3-4-3, но този път Уейни няма да е в средата на терена. Май ги е улучил. Деба и холандския напушеняк. Имаме вероятните състави. Виж и си прецени дали да не играеш 1 на коефициент 2,13.

Кефи ли те?

Батки ядат лютеница и кренвирши върху Бентли

Момчето, което приложи кеч хватки върху своята любима (ВИДЕО)