in ,

Бургер на 20 г. от Макдоналдс не е мръднал

Дали в бургерите, които ядеш по големите вериги ресторанти, има химия?

Дали тази химия вреди на организма ти?

Дали ще умреш млад, ако всеки ден ядеш от менюто на веригите ресторанти за бързо хранене?

На тези въпроси можеш сам да си отговориш, ние не сме тук, за да ти четем морал или лекции. В този материал обаче искаме да ти покажем как изглежда бургер от Макдоналдс, който е бил направен преди 20 години.

 

Дори да не си ял скоро в Макдоналдс или в подобна верига ресторанти за бързо хранене, не можеш да отречеш, че бургерите там изглеждат добре, но са еластични и имат свой собствен живот, в който липсва точно определен срок на годност. Това доказва и бургерът, който показваме в този материал. Той е закупен през 1995 г.

Историята е такава: двама приятели в Австралия купуват бургера за приятел, който така и не посяга към него. Момчетата, към днешна дата вече мъжете, решават да го задържат чак до сега. Той изглежда като че ли не е на 20 г., а сякаш току-що е бил направен. Можеш да си представиш какво има в него, щом не е мръднал визуално.

Надяваме се, че клиентите през 1995 г. са били магьосници и са направили магия, за да се запази, но дълбоко подозираме, че съставките в този бургер не са много добри за твоето тяло.

И все пак ти решаваш какво да слагаш в устата си. Не искаме да те убеждаваме в нищо.

Кефи ли те?

Гащи с ядене по тях

Момичето, което стреля с лък с крака (ВИДЕО)