in , ,

Ед Шийрън – опияняващият бездомник с китара

ed_sheeran_2

Ед Шийрън е големият победител от музикалните награди БРИТ. Рижавият ни любимец спечели в категориите за „Най-добър британски соло изпълнител” при мъжете и за „Най-добър албум на 2014 година”, озаглавен “Х”.

И въпреки отличията, медийте обърнаха по-голямо внимание на грандиозното му напиване след награждаването. Той бе заснет да излиза на четири крака от клуб в Лондон в 6 сутринта, а това се превърна във водеща новина. Браво, но по-тъжното е, че някак си много хора бързо забравиха, че същият този певец бе бездомник допреди няколко години, а сега е сред най-добрите музиканти. И сега, след като натрупа богатство и слава, той си остана същият земен човек с китара в ръка и загадъчна усмивка. Именно затова решихме да те запознаем с някои детайли от живота на Ед.

„Нямах къде да живея през повечето от 2008 г. и през целите 2009-а и 2010-а, но някак успях да се справя. Знаех къде мога да намеря легло в определен момент от нощта и знаех на кого мога да се обадя, за да преспя при него на пода. Това, че съм общителен ми помогна. Пиенето също помогна”, призна преди време той.

“Прекарах седмица, в която преспивах по влаковете от Съркъл лайн. Вечерта отивах да свиря на участието си, след това чаках до 5 сутринта, когато тръгва метрото, спях във влака до 12, отивах на репетиция – и после отначало. Не беше чак толкова лошо. Не е като да съм спал на улицата”, допълва той.

ed_sheeran_by_sofibrocks-d5qa53y

И тогава идва 2011 година, когато изгрява неговата щастлива звезда. Дебютният му албум “+” стана 6 пъти платинен във Великобритания, след като от него бяха продадени над 1,8 милиона копия. Всичко се развива твърде бързо в кариерата на младия музикант, който въпреки всичко, остава здраво стъпил на земята.

През октомври 2014 той демонстрира за пореден път голямото си сърце, след като сключва фиктивен брак със своя фенка, болна от рак. От близо 8 години Кейти се бори с тежка форма на коварната болест, а в последствие дори загуби зрението си. Това не попречи на Ед да й връчи пръстен, сбъдвайки едно от последните й желания. Има ли нужда от коментар?

Връщаме се отново в деството му, където той сам признава, че не е играл на никакви телевизионни игри. Причината за това е проста – родителите му нямат телевизор дълги години. Вместо това, те му купуват куп книги и акостична китара.

“Все още не знам какво да правя с Xbox. По време на турнетата, всички играят ФИФА, на мен ми се иска да знам да играя, но в действителност не знам какво да правя”, признава Шийрън.

Нещо повече – той не може да шофира, въпреки че неговият мениджър му подари наскоро Рейндж Ровър. “Все още не мога да карам. Но ако можеш, щях да шофирам Мини”, обяснява изпълнителят на “Give me love”. И за да се върнем още веднъж на влечението му към чашката, ще уточним, че самият той признава, че е в ранните години на своята кариера е излизал пиян на сцената. Наздраве, брато, ние пием всичко и по много, но това не е новина.

И като за финал ще ти признаем, че за нас, най-добрият му дует е този с Уейн Рууни. Хитът им бе записан в пъб след концерт на музиканта.





Кефи ли те?

Джентълмен означава Димитър Бербатов

Златно Порше, Сузуки с пеперуди и други луди автомобили на известни спортисти