in ,

Тя е на 48 г. и вдига повече от теб на лежанка (СНИМКИ)

guess_the_age_15

Харесваш силните жени? Онези, които респектират само като ги погледнеш в обите? Нашата приятелка Томоко Канда е точно такава. Обича да вдига тежести, но за разлика от Гамена Иванов, поназнайва повече за материата, наречена бодибилдинг.

Забравихме да споменем, че е на 48 години, но тялото и е по-добро от 90% от 20-годишните кифли, които ходят на солариум, но не могат да направят една обиколка на пистата. Абе имат с една дума имат целулит.
Освен, че вдига повече от теб от лежанка, тя има и готина работа – Томоко работи в департамента по отбрана във въздушната база Йокота.

„Напълнявах твърде лесно, защото такъв е метаболизмът ми. Затова един войник ми предложи да пробвам с трнировки в залата. Първоначално го направих, за да намаля теглото си, тогава бях на 23 години. Нямах тялото, за да се пускам на състезания. В последствие хората започнаха да ме питат дали не искам да опитам. Започнах да мисля по въпрса и реших да пробвам поне в японските турнири”, признава тя.

guess_the_age_06

Първото й състезание се провежда през 2002 г. а следващото идва чак през 2004 г. В последствие продължава с усилените тренировки, за да събере общо 6 годшен стаж в професионалния бодибилдинг.
„Осъзнах колко е хубаво да ти се възхищават и да се хвалят”, допълва тя.

Признава още, че денят й започва със соево мляко и йогурт.
Също така яде овесена каша за закуска, защото има нужда от въглехидрат, който е с високо съдържание на диетични фибри. Баничките не й допадат в този ред на мисли.
“Целта е да имам перфектно тяло, като от учебник по анатомия. Ако аз не съм внимателна за неща като натрий, тялото ми се изтощава. Така че, ако искате по-твърдо тяло с добре оформени мускули, трябва да се храните правилно”, обяснява красивата азиатка.

Томоко е в залата всеки ден, а тренировките и продължават 2-3 часа. Тя тренира по-големите мускулни групи 3-4 пъти седмично.
“Аз комуникира с мускулите ми, докато тренира. Тялото ми се чувства странно, ако вземе още един почивен ден”, допълва тя, а ние вкарваме лек български акцент.

Ако и ти като нас не харесваш тялото си в този му вид, ти препоръчваме да пробваш с даден вид спорт. Вариантите са много – от плуване, фитнес и футбол, до бягане от дискотека, защото не си си платил сметката.

Athlete homepage a site featuring female fitness athlete 003

guess_the_age_16

guess_the_age_09

Кефи ли те?

Всеки пети е болен по Брато.бг

Джентълмен означава Димитър Бербатов