in , ,

Мечка, акула, крака и още изтрещели разделители за книги (СНИМКИ)

Човекът е идейно същество, брато. Измислили сме компютрите, колите, интернета, презервативите, барабанчетата, с които циганетата потупват по дискотеките и още, и още. Примерите са милиони.

В тази статия ще дадем още един идеен пример. Обичаме книгите толкова много, колкото Николета Лозанова ги мрази. Всеки месец след заплата нахлуваме треперейки в близката книжарница, за да се запасим с романи, които така или иначе няма да прочетем скоро. Като наркотик са за нас.

Мечка, акула, крака и още изтрещели разделители за книга (СНИМКИ)

Читателят е такъв, какъвто е неговият разделител за книги. Ние не знаем точно какви сме, защото си отбелязваме прочетените страници с визитната картичка на зъболекарка, която сме посетили веднъж за последните десет години. Ако не ни вярваш, да ти се усмихнем?

Ще се поправим, защото попаднахме на много яки разделители, които ще се опитаме да си купим през интернет. Лисици, помпони, треволяци, акули, дракони, рицари, зайци, лампи и още. Много са фешън, а и стават за чистене на зъби. Още една причина да не посетим зъболекарката в скоро време.

Виж още:
Августин Господинов пред Брато.бг: Оглупявам като гледам новини
Книгите, които трябва да бъдат написани МО МЕН ТАЛ НО
Цецо Василев, Лютви Местан, Криско и Митьо Пищова да напишат по една книга
Смразяващи цитати от Стивън Кинг
Най-страшните разкази на Стивън Кинг
Хуморът е почти винаги гняв с грим. И още цитати от Стивън Кинг
Народът не иска Вазов и Яворов, иска Хитлер!

Кефи ли те?

Бербатов и още причини да обичаш Юнайтед! (ВИДЕО)

Всеки пети е болен по Брато.бг