in ,

Статуи на вена и с бел прах по ноздрите посрещат гостите на Оскарите

Истински статуи тип пичку-матерно-наркоманска посрещат официалните лица в Холивуд за церемонията по раздаването на наградите Оскар. Как така? Вежди Рашидов ли ги е измайсторил и взел ли си е парите от КТБ? Чети надолу, за да разбереш.

Тази неделя американските звезди в киното ще се съберат, за да отличат най-добрите филми за пореден път, а не се съмнявай, че Ясен Дараков ще взима ебати ексклузивните интервюта, а на Сашо Диков дъщеря му ще помага с английския с директен превод в ефир.

Защото го могат, брато.

Всяка филмова звезда ще си сложи лъскавата рокля или ослепителния костюм, ще се напудрят, ще си турнат и усмивките, ще си раздадат официалностите пред камерите, а накрая зад кадър дружно ще се напият и надрусат, защото парите не са достатъчни, ако искаш да бъдеш различен. Парите никога не са достатъчни, за да ти е интересен животът. Дрога, брато, дро-га.

Точно лека закачка с дрогата прави един скулптор. Американец е, не е българин, няма пари в КТБ и по всичко изглежда, че е пълен пич, щом има такова слонско чувство за хумор. А американците също излиза, че са пълни пичове, защото приемат добре закачката. Представи си в България да покажеш капути на Бареков, тиква на Бойко, да подариш дилдо на Станишката, а на Лютви Местан да му предоставиш един рязан хляб. Не става. Обидчиви са ни хората.

Plastic-Jesus-Heroine-Injecting-Oscar-Statue-640x467

Кефи ли те?

В Ривър Плейт се тъпчат с виагра преди мач, не успяха да вдигнат самолета

И полицаите са хора