in , ,

Как се сглобява Кайен и още снимки от фабриката на Порше

porsche_34

Винаги сме мечтали да имаме служебна кола на Brato.bg, която да е нещо семпло, например Порше. За съжаление към днешна дата имаме само лични автомобили, които са на годините на студентка първи курс в УНСС, но ние се радваме и на малките неща, малките повреди и полуработещият касетофон от “Битака”, който дъвче лентата на касетките ни.

И все пак мечтата ни се сбъдна, но наполовина – имаме Порше, но на снимки. Готиното е, че въпросните фотоси са от фабриката на автомобилния концерн в Лайпциг. Лошото е, че ги дръпнахме от нета, а не ги снимахме лично. Но то в днешно време и да снимаш сам, не знаеш кой ще ти ги открадне. Така, така! Там, в завода, бачкат с усмивка, защото взимат едно 400 лева заплата, а отделно правят и далавери с гориво и го продават на половин цена. Добре де, това си го измислихме, но нали знаеш какво пита всеки българин за новата работа на свой приятел: “И как е? Има ли далавери?”

Иначе във въпросния завод на Порше имат и вкусна столова, която е по-луксозна от китайския ресторант, в който бяхме преди дни. Храната е топла, бирата студена, а готвачката си мие ръцете по три пъти на ден. Класа!

 

Кефи ли те?

Човекът, който вкарва кошове с лекота. Баскетболният елит е в шок! (ВИДЕО)

Тъпи обяснения в любов: За мен си като за циганин – помощи, без теб не мога