in ,

Моуриньо изненада 6-годишното хлапе, което му прати писмо (СНИМКИ)

Jude

Наскоро мениджърът на Челси Жозе Моуриньо получи изненадващо и дори сладко предложение. Той бе поканен да поеме Астън Вила не от кой да е, а от 6-годишния Джън Брансън. Малкият привърженик на бирмингамци се оказа пророк, след като само седмица по-късно наставникът на Вила Пол Ламбърт бе уволнен.

„Уважаеми г-н Моуриньо, моето име е Джъд. Аз съм на 6 години и съм привърженик Астън Вила. Вие сте моят любим мениджър. Можете ли да поемете Астън Вила и да вземете със себе си Коста? Ние се нуждаем от помощ. Благодаря Ви, Джъд Брансън“, пишеше в писмото на малкия футболен фен, който очевидно е по-грамотен от Емо Костадинов.

Изненадващо или не, но сега Джъд получи отговор от Специалния.

“Джън бе изнанадан много приятно, след като се прибра от училище и намери снимка на Моуриньо, подписана специално за него. Ще я сложа в рамка и ще я закача над леглото му. Хубаво е да се знае, че писмото му е било прочетено, а може би дори е посяло семената в неговата глава и един ден да поеме Вила”, призна бащата на креативното момче.

Ние вече започнахме да пишем писмо до Жозе с молба да стане главен редактор на Brato.bg. Винаги трябва да се целиш високо, брато.

Jose-Mourinhos-signed-photo-for-Aston-Villa-fan-Jude-Branson

Кефи ли те?

“Големите ръки” може само да се учи от тях (ВИДЕО)

Човекът, който вкарва кошове с лекота. Баскетболният елит е в шок! (ВИДЕО)