in

Мексиканска пица на два етажа. Ядеш и ревеш (РЕЦЕПТА)

Мексиканска пица от друго измерение. Ядеш и ревеш (РЕЦЕПТА)

Какво ти трябва?

Две песни в Уинампа (Ъпсурт – И твойка майка също, Миле Китич – Нокаут), 250 гр. смляно говеждо месо, 25-40 гр. пържен боб с малки зърна, 30-50 гр. сос Тако, 1/2 чаша вода, две еднакви на грамаж питки тесто, около 500 гр., 30-50 гр. сос енчилада, кашкавал, черен пипер, домат, делен лук и маслини; ако нямаш енчилада, използвай въображението си

Как се прави?

Пусни си за настроение Ъпсурт – И твойта майка също или Нокаут на Миле Китич. След това загрей фурната на 190 градуса. Намажи две тави с олио да не лепне тестото като сопол на саниран блок. След това във всяка тава се слага по 1 блат от тестото и се връщат във фурната за 5 минути. После следва обръщане на тестото. Отново 5 минути печене и рипийт на споменатите песни. Тестото трябва да добие леко златист цвят. Ако са готови, вадиш от фурната.

Продължаваме напред с говеждото месо, което слагаш в тиган. Печеш на макс! Като започне да се запича, добавяш сос Тако и малко вода. Чакаш сместа да се поизпече, намаляваш огъня, бъркаш и пееш на глас. Това е магия, а без нея пицата няма да стане, брато. Така, сега оставяш тигана да къкри.

Взехме хляба на Ути Бъчваров с тоя материал, брато.

В купа слагаш пържения боб и буташ в микровълновата да се стопли. После нанасяш тънък слой върху едната питка, тази, която ще е горният слой на пицата. Пицата е на 2 етажа, ако още не си разбрал. Месото нанасяш старателно върху тестото, което ще е долният етаж. Без приземен етаж е, нема мазе.

Следва местене на тестото с боба и налагане върху това с месото. Обясняваме го като на умствено изостанал, има секви хора. Сега всичко останало нанасяш върху горния етаж. 3 супени лъжици сос енчилада, кашкавалец и черен пипер. Няколко кубчета домати, зелен лук и маслини. Връщаш пицата във фурната за печене още 10 минути или докато кашкавалът не се разтопи. После ядеш и ревеш!

Кефи ли те?

Моментът, който убива романтиката. Ще пуснеш сълза (ВИДЕО)

Той се опита да внесе каса бира на стадиона (ВИДЕО)