in

Пихме и се забавлявахме на рождения ден на Кристиано Роналдо (ВИДЕО)

Ronaldo

Неделя е и пак сме с махмурлук, брато. Снощи бяхме на рожден ден и то извън България. Голям купон, ама алкохолът май беше менте.

Става въпрос за юбилея на Кристиано Роналдо. Точно така, португалецът ни прати покани за разлика от 359 HipHop Awards, но това няма значение.

Много се чудихме какво да му подарим, все пак става на 30. Накрая решихме да го изненадаме като му купихме акции на ЦСКА. Май само го набутахме така, но не сме сигурни.

Въпросното парти се състоя, въпреки тежкото поражение на Реал Мадрид от Атлетико с 0:4. Роналдо събра 150 души, за да се повеселят за негово здраве. Вместо подаръци (пак не бяхме разбрали), той помоли гостите да си оправят сметката, защото на “Сантяго Бернабеу” бавили заплатите, а 150 души си е много дори да го карат само на бира. Ние лично джасахме марково уиски, но явно не беше толкова марково. И въпреки финансовите затруднения, на купона пя колумбийската поп звезда Кевин Ролдан. Не се справя лошо момчето, но “ей, Фики, Фики” ни липсваше. Виж как го правят в Реал, брато. Някак си твърде културно ни е.

Кефи ли те?

Всяка десета читателка на Брато.бг иска нейният да бъде като нас

Коза и Форд мрат от веднъж. Това вече не важи (СНИМКИ)