in

Умна вилица те спира да мааш свинско на две бузи

Умна вилица ще мери калориите, които поемаш и ще те ръчка в ребрата, ако преяждаш като дзвер. Е, може би не в ребрата, но все ще сигнализира някак, брато. Гадното обаче е, че трябва да я носиш навсякъде. Сигурно ще изглеждаш като идиот, когато сядаш в ресторанта и буташ приборите пред теб, но в името на красотата трябват саможертви.

Джаджата HAPIfork ще се появи на пазара във Великобритания този април и ще е с вградено приложение – виртуален диетолог, пише британският в. “Дейли Мейл”. Ще може да я свързваш със супер скъпия си смартфон. Нокията с фенерчето не върви.

Уредът използва електрически сензори, за да отчита колко храна поемаш и колко бързо я гълташ. Требва да гълташ бавно. Набий си го в кратуната. Ако ядеш твърде бързо, вилицата вибрира и светлини проблясват на дръжката й. А така всички в заведението ще разберат, че си свиня. Създателите на умната вилица твърдят, че човек се чувства сит след 20 минути ядене и така, намалявайки количеството храна изядено за това време, потребителите ще загубят и тегло. Така че спри да се тъпчеш. Кой нормален седи на маса по 12 часа и маа на две бузи свински мръвки бе, брато?!

Ние българите? Да, ние българите, но питаме за нормален…

„Повечето хора ядат по-бързо отколкото трябва и не осъзнават, че прекалено бързото хранене не е здравословно. В комплект с лошото предъвкване на храната, всичко това води до проблеми с разграждането на хранителните вещества и до загуба на контрол над килограмите”, казва Андрю Картън, президент на фирмата, която ще пусне устройството.

Кефи ли те?

Меси пак златен. Вземи тия рекорди, брато (ВИДЕО)

Цици подскачат на дъбстеп, брато (ВИДЕО)