in ,

Пепе в Миньор Перник и още трансфери, пропаднали в последния момент

Трансферният пазар затвори, край на сделките или поне на гръмките такива. Висшата лига, Серия А, Лига 1, Бундеслигата – всички трансфери за замразени до лятото. Родната “А” група по традиция изостава в много отношения и тук не правим разлика. При нас пазарът е отворен до края на месеца.

Ние от Брато.бг следяхме изкъсо всички сделки, но сме изненадани, че в общи линии гръмки такива липсваха. Като излючим Куадрадо и Симеон Славчев, нищо друго не ни изненада, а можеше, защото имаме информации за няколко трансфера, които пропаднаха в последния момент.

Ето ги тук:

Мануел Нойер -> Манчестър Юнайтед

“Червените дяволи” имат остра нужда от централен бранител, а Нойер е точният човек. По наша информация, Луис ван Гаал е направил всичко по силите си да вземе немския страж, който на “Олд Трафорд” да играе като защитник. В центъра на отбраната и ще продължава да прави шпагати над коляно.

В последния момент сделката пропаднала, защото Нойер отклонил офертата, понеже мечтата му е да играе като нападател, а Юнайтед има достатъчно такива.

“Аз и в Байерн си играя като защитник”, троснато заявил германеца.

Марио Балотели -> Левски София

Левски иска нападател, италианецът иска да играе. Това е Божинов с тъмен цвят на кожата.

И все пак Марио и Левски са били в напреднали преговори, но в последния момент Тодор Батков разбрал, че това не е Гара Дембеле и се отметнал.

“Ей, Богу, ти не си ли Гарата, бе? Аз такива пияници като теб си имам достатъчно. Мерси, няма нужд”, обявил Тодор в лицето на тъжния Марио, който с нетърпение очаквал първата вечер в българската столица, за да резервира маса в Син Сити.

Самият Балотели бил готов да замести Божинов в атаката на “сините”, заявявайки, че и той е играл за Манчестър Сити и в Серия А. Не е достатъчно, моето момче.

Антон Карачанаков -> Глиган Грудово

След като избяга от ЦСКА, Антон Карачанаков тръгна на лов. Крилото отстреля диво прасе със свои приятели, а после се похвали със снимката в социалните мрежи. Това не остана незабелязано за скаутите на футболните “Дива Свиня” – с. Цонево  и “Глиган” – Грудово. Шефовете на споменатите два отбора водеха тежки преговори с повратливия играч, но в крайна сметка трансферът пропаднал. Причината – Карачанаков отказал да подпише договор, в който няма клауза за получаването на безплатен ловен билет за 2015 г.

Според английската преса, два корейски блога и радио “Ново Делчево”, играчът продължава да е апетитна хапка за ФК “Ужас” – с. Зетьово.

Николай Михайлов -> сериозен отбор

Когато имаш две перуки, дай едната на сина си. – народна мъдрост

Вратарят на турския Мерсин е бил на крачка от трансфер в сериозен отбор, твърдят отлично информирани наши източници. Според тях стражът е впечатлил треньорския щаб с качествата си да стане титуляр за националния отбор на България само с 2 изиграни мача в рамките на половин година. Въпреки офертата, Михайлов е отказал, тъй като иска да продължи кариерата си в Мерсин. Очаква се вратарят да даде пресконференция, на която да оповести решението си. Името на сериозния отбор пък се пази в тайна. Дори бащата не можел да помогне обаче. Освен ако не става дума за място в титулярния състав на националния отбор.

Ако всичко продължава да се преебава, извини ни за израза, татко Перуци щял да вдигне парите на вратарите в националния отбор, за да може бъдещето да е бляскаво.

Пепе -> Миньор Перник

Миньор Перник се нуждаят от услугите на поне още един наемен убиец. Пепе е добър за месар, касапин, снайперист, тракторист, багерист, уличен боец и редица други мъжки професии, които се котират повече от добре в любящия град с още по-любящите хора – Перник. Португалският защитник ще пасне идеално на дефанзивния вал на миньорци, на философията на клуба и ще се хареса на феновете с безкомпромисните си сърцати влизания тип “късам гУАви”. Ако не му потръгне с футбола, може да си отвори кланица.

Благо Георгиев -> националната гарнитура на България

За малко Благо, познат още като Джизъса, Месията и Ходещият по вода, да получи повиквателна за националния отбор на България по футбол. Всичко било готово, но Ивайло Петев размислил в последния момент, защото ако тръгнели да събличат и Благо като него, щяло да се види, че има татуировка на Исус Христос, а това нямало да се хареса много на Ислямска държава, имамите в Пазарджик и на двама будисти от “Илиянци”.

От друга страна, Благо също не бил много сигурен, защото искал да увековечи връщането си в националния отбор с татус, а вече нямало място по тялото му.

“Източният философ Ошо е казал, че ако вършиш нещо, трябва да го отбележиш на тялото си, което е карта към света”, коментира Блажко. Бил му предложен вариант да си вземе прислужник, когото да нашара със свои спомени и туш. В момента вариантът се обмисля.

Орлин Старокин -> Реал Мадрид

Бившият играч на Левски и морален носител на последните две отличия “Златна топка” е без отбор. В последните часове на трансферния прозорец Старокин е бил на подпис разстояние от Реал Мадрид. Играчът бил препоръчан на Карло Анчелоти от футболен агент номер 1 – Жорже Мендеш. От началото на сезона Анчелоти залага само на 14 играчи, като 9 от тях са навъртели над 2000 игрови минути, а километрите им са много повече, отколкото разстоянието Кърджали – Малко Търново.

Липсата на ротация е основният проблем на Реал, които са лидери в Примера дивисион само с точка пред втория Барселона. Затова им трябват играчи. Трансферът на Старокин обаче пропаднал, защото нашенецът поискал номер 7, с който играе Кристиано Роналдо, но не спрял до тук. Поискал да бръкне и в бурканчето му с гел, за да се намаца и той по главата.

“Номерата от 1 до 6 са за слабите играчи, а от 7 нагоре са за добрите. Цял живот играх с 6, а вече не съм слаб, питайте Гонзо”, коментира Старокин пред “Марка”.

Кефи ли те?

Да се правиш на интересен в небето над Дубай (ВИДЕО)

Снежанка си хапе айфона, а Батман и Робин се целуват