in ,

Тед се завръща, за да докаже, че е човек (ВИДЕО)

ted2

Помниш ли плюшеното мече Тед, което заедно с актьора Марк Уолбърг ни караше да се превиваме от смях по време на комедията “Приятелю, Тед” през 2012 г.? Косматият сладур сваляше успешно мацки, пушеше трева и удряше по няколко бири за закуска. Именно от него знаем и песничката “Фак ю тъндър”, която сега пеем при всяка гръмотевична буря.

Тук някъде трябва да споменем, че първата част на лентата генерира рекордни печалби за филм от този жанр. Приходите от над половин милиард долара в световен мащаб превърнаха лентата в една от най-успешните. Пълна лудница. За изтрещелия американски хумор и изродщина ще има винаги пазар.

По стар американски обичай, и тази комедия ще има продължение. Трейлърът на втората част вече излезе и е повече от обещаващ. Официалната премиера е предвидена за 26-ти юни 2015 г. В “Тед 2” мечката вече е далеч по-отговорна и дори мисли за деца. Именно с това са свързани и проблемите на Тед, защото трябва да докаже, че е човешко същество. Какво още ще се случи? Предстои да разберем в началото на лятото…

Кефи ли те?

Господин Селфи, животът се случва, докато си ръчкаш телефона

Три години по-късно: Селтик и Рейнджърс подновиха съперничеството си (ВИДЕО)