in

Всички жители на град Уитиър живеят в една сграда (СНИМКИ)

whittier_alaska_01

Често ли се оплакваш от населеното място, в което живееш, брато? Скучно ти било, нямало достатъчно развлечения, жените били грозни на куче. Искаме да те успокоим, че винаги може да бъде и по-лошо.

Ето например град Уитиър в Аляска – местните жители са едва 200 души – нещо като агитките на Славия и Локо София в едно. Всички те живеят в 14-етажна стара казарма, която сега играе ролята на блок. Нещо повече, в същата сграда се намира още местната болница, полицейското управление, църквата и училището. Сериозно, бе!

Без да излизаш можеш да свършиш всички задължения. Освен това вечер си пиеш ракията на една маса с шерифа, попа и класната на сина ти. Чиста работа.

Ако пък те арестуват, ще трябва да слезеш единствено няколко етажа по-надолу, така че не е нещо фрапиращо. И да нямаш право на обаждане, не е проблем. Можеш да се провикнеш. Имаме и други тъпи смешки, но ще ги спестим.

Лятото не е толкова зле, защото местното пристанище приема куп круизни кораби и яхти с туристи.  Зимата е на обратния полюс, не само от към температури, но и като развлечение. Разказаха ни за 6-метрова снежна покривка и бурен вятър. Не е невъзможно, когато говорим за Аляска… Един от нашите е ходил два пъти там на бригада през лятото, все някога ще опише преживяванията си.

whittier_alaska_02

whittier_alaska_04

whittier_alaska_06

whittier_alaska_09

whittier_alaska_10

Кефи ли те?

Чаровната шампионка Тру – едно наистина специално куче

Господин Селфи, животът се случва, докато си ръчкаш телефона