in ,

Луди Цецки си слагат охлюви за разкрасяване

Много се радваме, че сме мъже. Можем да имаме косми по лицето бол, да сме грозни, криви, но щом изкарваме пари – всичко е наред. С дебело портмоне можеш да срещнеш любовта на живота си, брато, но ако си жена и не се поддържаш – кофти! Ще ти е много трудно в любовта. Годините си казват своето, а ако се оставиш цяла седмица на произвола на съдбата, както правят понякога арабките, мустакът ти започва да прилича на този на Филип Тотю. Или на брадата на Тотю Младенов. Ставаш Ой, котьо, но в целия отрицателен блясък.

-Мяу!
-Ти не си котка, ти си Чубака. 

Не знаем какво точно искаме да кажем с този тъпанарски увод, но искаме да ти покажем как луди Цецки се разкрасяват, като оставят цяло стадо охлюви да им лазят по лицето, брато. Процедурата се прави в Тайланд, окей, и на други места, но там е най-добре. Казваме ти, ако си решил да водиш твоята мацка там.

Охлювите изглаждали бръчките и премахвали сухата кожа. Пак казваме – добре е, че сме мъже, за да нямаме такива проблеми. Сигурно е трудно да си жена, не знаем. Охлювите се гледат като принцове и принцеси. Дават им органична храна, в която няма химия – зеле, моркови, треви, алое. Не им дават свинско месо на скара, забележи!

“Грижим се за охлювите все едно са част от нашето семейство, наши бебета. Изглеждат много добре и в добро здраве”, казват тайландските козметици. Тяхната слуз е супер качествена, в името на нейното качество се прави и невъзможното.

В Тайланд струва 30 щатски долара да ти лазят гадовете по лицето, докато в Токио – 200. Тва е положението, брато. Ако щеш. Има такива процедури в Китай, Лондон, Франция, а скоро очакваме и в България, но с наши си български охлюви. Ако видиш скоро, не ги мачкай с крак, жесток изроде, а ги събирай и ето ти една чудесна бизнес идея.

Кефи ли те?

Модели на Victoria Secret играят футбол (ВИДЕО)

Да се правиш на интересен в небето над Дубай (ВИДЕО)