in

С тоя часовник ще ти завидят Бареков и Пловдивският митрополит

Още една джаджа само за гъзари. С този часовник за 23 000 паунда ще ти завидят даже Бареков и Пловдивският митрополит Николай, които са любители на високите технологии и луксозните материалните активи.

Ралф Лорен, брато. Друго име, което само като споменеш, трябва да се бръкнеш и да видиш колко пари имаш. Състоянието му е оценено на близо 8 млрд. долара – много повече от парите на Пеевски и Цецо Василев. Ние не можем да си представим как изглеждат и 50 лева на цяло, затова ще избягваме да пишем за цифри и големци.

Ралф Лорен.

Сега като го споменахме за втори път, отново се бъркаме да видим какво имаме в портмонето – календарче с гола жена за 2008 г., 2 лева, лепнати с тиксо, както и свободно място за банкноти.

Г-н Лорен има много повече от това. Той е дизайнер, моделиер, бизнесмен. Има еврейска жилка, което обяснява много неща. Та същият пич има пръст в този умопомрачителен часовник, дизайнът е негов. Предупреждаваме те, че джаджата не може да ти прави свирка, а само да ти показва колко време си закъснял за работа. Часовникът е отворен, виждат му се механизмите. Стоманените и месингови зъбни елементи се движат в синхрон като крачките ви с Цецка, когато сте заедно, хванати за ръце. Корпусът е от неръждаема стомана, апетитна хапка за ромите от Факултето, които са готови да предадат за желязо и железните зъби на дедо си.

Часовникът може да се намери на този сайт.

Кефи ли те?

Баби и дядовци крадат коли и се кефят на новата GTA (ВИДЕО)

Луд татко вилнее на детски мач (ВИДЕО)