in , ,

Приятел от метал за $1 000 000

Готов ли си да имаш нов приятел, брато? Той няма косми като кучето ти, не пърди като тия нерези, с които пиеш, не е злобен като бившата ти Цецка и е добросърдечен като настоящата ти Цецка.

Това е роботът Куратас. Има “кур” в името, което означава, че е момче, твърд характер, голем пич, чист звяр, сглобен от метал. Според нас ако се раздвижите заедно в Студентски град, роботът ще се превърне в невъобразима пичеловка. Отгоре на всичко той може да стреля, но не е смъртоносно.

Куратас е разработен в Япония. Естествено. Струва 1 милион щатски долара, което за нашата фирма нищо не са. Пари като вестници – нема кой да ги чете. С робота можеш да ходиш на работа, защото влизаш в него, за да го управляваш. Кабината свети като нов комбайн, а сигурно и толкова гори. На дизел е, дизелът пада, значи има надежда за щастие.

Не знаем как това нещо ще го регистрираш в КАТ, но да не забравяме, че в България няма невъзможни неща, особено в случай, че имаш много роднини и то на високи позиции. Това ще е следващото ни превозно средство, с което ще стигаме до работа. Никакви таксита, никакъв градски транспорт. Ще му заредим даже оръжията с истински патрони и бойни глави, тогава да видим дали шофьорите в София ще са толкова нагли и безочливи.

Любопитно е също, че има вградена система в електрониката на Куратас, която ще те застреля, ако се усмихваш. Тия японци никога не са си падали по хумора.

От къде да си напазаруваш Куратас? Е, как бе, брато?! От японския Амазон – цъкни смело. 120 000 000 японски йени са към 1 000 000 щатски долара.


Кефи ли те?

Тоти ли? Футболист говори по телефона по време на мач (ВИДЕО)

Да преметнеш полицаи с кока (ВИДЕО)