in

Къщата, в която ще ти пусне и Мис Вселена (СНИМКИ)

floating_house_australia_09

Живееш в панелка и ти е пределно ясно, че няма как да доведеш у вас мацката, с която се запозна наскоро. Тя е друга бира, а ти осъзнаваш този факт всеки път, когато минеш покрай огледалото. Добре де, това прозвуча грубо, но ни разбра.

Много от мацките на Чарли Шийн в “Двама мъже и половина” му пускаха само защото къщата му бе на брега на oкеана. Именно този факт ти изниква всеки път, когато тръгнеш да каниш момиче вкъщи.

Осъзнаваме, че къщата, която ще ти покажем е трудна цел не само да си я купиш, но дори и просто да влезеш и да разгледаш. И ние ядем кренвирши с лютеница на вестник, така че и ние не можем да я купим, ебати.

Сигурни сме, че там се събуват още пред бариерата, а вътре пускат да се разходиш едва, след като докажеш с документ, че нямаш гъбички на краката. Бяхме достатъчно красноречиви, време е да влезеш виртуално във въпросното имение, което е на брега на плаж Феърхевън и главния път Грейт Оушън Роуд, където и да се намира това.

Къщата се дава под наем за между 440 и 1220 австралийски долара на вечер, което не е чак толкова много като се замислиш. Ден лукс, а после 3 месеца сълзи и глад.

floating_house_australia_01

floating_house_australia_02

floating_house_australia_04

floating_house_australia_06

floating_house_australia_08

floating_house_australia_11

floating_house_australia_12

floating_house_australia_14

Кефи ли те?

Най-страшните скрити камери, брато. Вземи си памперс (ВИДЕО)

Хлапе играе на “21” с кубчето на Рубик и други странни предмети (ВИДЕО)