in , ,

Най-готиният сватбен подарък се казва “Maroon 5” (ВИДЕО)

maroon-5-video-zoom

Човек и добре да живее, рано или късно се жени, брато. Банална фраза, която през годините се е наложила, защото всеки, който го направи, съжалява. Да, съжалява! Добре де, бяхме пределно ясни.

И все пак сватбата си остава една от най-хубавите традиции. Ние лично все още не сме женени, но за сметка на това и нямаме гаджета. Един от нас има де, но той ни е и нещо като шеф, което обяснява всичко. Както и да е. Да му имам мустаките, мамин хубавец!

Искахме само да ти покажем, че на сватбите стават и чудеса. Например, известната американска група Maroon 5 да дойдат в деня, в който казваш “Да” на твоята Цецка.

Нещо повече – те не са ловци на шаферки и не пият на аванта, а само пеят за кеф на присъстващите. Това стана факт в края на декември, когато Адам Лавин и неговите музиканти решиха да заснемат нетрадиционен клип за песента им “Sugar”.

“6-ти декември 2014 г. Ние ще караме колата из Л. А. и ще посещаваме всяка възможна сватба”, анонсираха от бандата в края на миналата година и в действителност го направиха.

Какво се случи ли? Виж следващия клип:

Кефи ли те?

Лесен номер за кофти колеги (ВИДЕО)

Психопатите от Prodigy с нова песен 6 години по-късно (ВИДЕО)