in ,

Бензин в кръвта и яки мацки в клинове на Night Of The Jumps в София (СНИМКИ)

https://brato.bg

Началото на уикенда, брато, започнахме по традиция в “Еврофутбол”, където пуснахме 5 фиша на по 1 лев в права колонка на предстоящите футболни срещи. Потривахме ръце и бяхме сигурни, че ще спечелим поне сто лева, с които да си купим нова машинка за подстригване, че старата я открадна един пикоч на име Стефан. На 10-и сутринта дори не подозирахме как ще свърши денят. Уви, не е с печалба, но нима всичко е пари? Много ясно, че не, брато!

Не ни дреме за парите, щом може да гледаме яки мацки в клинове и адреналин на две гуми. Точно така! Въпреки че не сме кой знае какви фенове на високите скорости, освен на тези с найлон върху заснежен участък, решихме да уважим поканата на един приятел, който каза, че може да ни уреди да гледаме шоуто “Night of the jumps” в София. Директно от пистата, бейби! Ние пичове ли сме или кво?

ПОСЛЕДВАЙ НИ В СОЦИАЛНАТА МРЕЖА!

https://brato.bg

Да го духа Вангалщината в Юнайтед, да го духат още шейховете от Сити и другите тотаджии! Да го духат и коефициентите, брато! Отидохме на “Нощта на скоковете”. Шоу, което за поредна година се състоя в нашата столица. Не знаем дали някога София ще стане културна столица на Европа, но с изгорели газове можем да отровим всички от Онтарио до Крайстчърч. Столица на изгорелите газове.

ПОСЛЕДВАЙ НИ В СОЦИАЛНАТА МРЕЖА!

Заради големия интерес едва стигнахме с кола до “Арена Армеец”. Вярно, че за концерта на Цеца беше още по-голяма гъчканица, но въпреки това големите тълпи някак си ни плашат, защото си представяме, че сме  мравуняк и някой великан може да ни препикае и всички да се удавим. Както и да е. Влязохме вътре и ни казаха, че можем да си се разхождаме навсякъде около самото трасе. Нас това ни устройваше напълно.

https://brato.bg

Залата беше почти догоре. Бяха дошли всички състезателчета от Божурище, дето вдигат кръвното на пенсионерите, бяха дошли любителите на високи скорости, тези, за които адреналинът е наркотик, бяха дошли и разни момченца, дето карат симсонки и балканчета и винаги са мечтали да направят това като батковците, закрепвайки дъска върху полегнал варел.

Снимка: Иван Йочев, sportline.bg
Снимка: Иван Йочев, sportline.bg

Откриването започна към 19:00 часа. 11 състезатели направиха по една почетна обиколка на трасето, като всеки возеше яка българска мацка с бял потник, черен клин и обувки за садо-мазо с висок ток. Почуствахме се толкова мръсни, че все едно сме се намазали с пръст от трасето, ама влажна и по лицето.

След химна на България и  едноминутно мълчание заради жертвите във Франция състезанието започна. Бързо се ориентирахме и застанахме между двата скока, за да можем да гледаме отблизо. Всичко се случваше на 3 метра от нас, брато.

https://brato.bg

По едно време усетихме, че не сме сами. Обърнахме се и видяхме как всички мацки от представянето са до нас. Стегнати дупета, начервени и прочие. Миришеше на парфюми и изгорели газове. Велико и възбуждащо.

“Ще ни щракнеш ли?”, попита ни една от русите, която ще изгори като ластуне, ако я хванем. Лаф от Врачанско, брато.

“Няколко пъти”, отговорихме, а те се разкикотиха. Така действаме на жените.

ПОСЛЕДВАЙ НИ В СОЦИАЛНАТА МРЕЖА!

В един момент обаче шоуто започна да става интересно и директно ги отебахме. В крайна сметка коври бол, пиенето е дефицит, а Нощта на скоковете е най-много един път в годината. И Цецка си има клин, вярно, че не е руса, но може да си турне перука. Лесна работа.

По време на скоковете кръвта ни завря като гориво в четирцилиндров двигател. Шоуто наистина беше уникално. Да, мацките също. Сори, мацки, просто Цецка си е номер едно.

п.п. Във видеото най-често в кадър влиза най-грозната мацка.

ПОСЛЕДВАЙ НИ В СОЦИАЛНАТА МРЕЖА!

Кефи ли те?

Легендарният Тоти си прави “селфи” след гол в дербито на Рим (ВИДЕО)

Не ходи на фитнес, ако си като тях (ВИДЕО)