in ,

Най-силните карикатури след атентата в Париж

Шепа изроди се опитват да променят човечеството и начина, по който мисли модерната цивилизация. Шепа изроди се опитват да ни накарат да не правим това, което можем – да рисуваме, да пишем, да се изразяваме, да имаме чувство за хумор, да казваме истината чрез сатира.

Ние българите сме били под робство и дори в момента да не знаем какво е било тогава, в нашите гени тече кръв, която ще се бушува при всяко едно потъпкване на човешките права. При всяко едно робство. Затова имаш чувството, че по нашите телевизии, вестници и сайтове се изписа и изговори толкова много, брато.

Българинът е състрадателен, защото родовата памет никога няма да забрави зверствата, които са се случили по нашите земи.

Защо е толкова страшна ситуацията във Франция?

Защото това се случва в сърцето на Европа. А ние сме външна граница на Европейския съюз.

Не искаме да противопоставяме хора срещу хора, религии срещу религии. Твърдо обаче заявяваме, че не може човек да умира заради своята смелост да се изрази чрез своя талант.

Представяме ти едни от най-добрите карикатури след ужасяващата трагедия в Париж.

tribute_illustrators_cartoonists_01tribute_illustrators_cartoonists_02tribute_illustrators_cartoonists_05; tribute_illustrators_cartoonists_07; tribute_illustrators_cartoonists_10; tribute_illustrators_cartoonists_11; tribute_illustrators_cartoonists_12; tribute_illustrators_cartoonists_15; tribute_illustrators_cartoonists_17; tribute_illustrators_cartoonists_18; tribute_illustrators_cartoonists_23; tribute_illustrators_cartoonists_27; tribute_illustrators_cartoonists_28

Кефи ли те?

Хванахме Неймар да танцува с готвачката (ВИДЕО)

“О, Боже мой!” или любимата реплика на Джанис от “Приятели” (ВИДЕО)