in ,

Създадоха бира, която те прави по-креативен

Създадоха бира, която те прави по-креативен

Като сме на работа, брато, тука баш в офиса, обичаме да си поркаме биричка. Така е, но пенливата течност ни ебава майката на работния процес. Ставаме лигави, мързи ни, пишем глупости на “приятелки” във Фейсбук, които не познаваме и т.н. Шефовете ни дачетат внимателно следващите редове, защото създадоха първата в света “креативна” бира.

Как бе младеж? Ба ли му майката, но разбрахме, че датска фирма вече е пуснала в продажба новата бира. Партидата носи търговската марка “Problem Solver” (“Решаваща проблемите”). Бутилките на пивото са разграфени по специален начин според теглото на потребителя. Ко каза? Ко? Ми въз основа на телесната ти маса се изчислява чрез разграфяване върху амбалажа количеството кехлибарена течност, която трябва да шмугнеш, за да достигнеш до креативен стадий.

Създадоха бира, която те прави по-креативен

Учените са определили, че това са точно 0,75 промила алкохол в кръвта. Тогава хората най-добре се справят с логическите задачи и точно в такова състояние им хрумват най-гениалните идеи. Валерката ще стане ли по-умен? Едва ли, брато. А пак ли ще пикаем през 10 минути? Зависи. От какво? От това, колко можеш да стискаш.

Кефи ли те?

Преса за коса на Юнайтед и още тъпи футболни подаръци за Коледа (ВИДЕО)

Катафалка, ТИР, влак и други превозни средства с коледна украса (СНИМКИ)