in ,

Бербатов праща Венгер на трудовата борса след жребия в ШЛ

champions_league_draw_29082014_840_491_100

Жребият е изтеглен, съперниците са ясни, брато. Идват празници, а след тях и 1/8-финалите от Шампионската лига. Лудогорец няма да са там, защото Кирил Домусчиев не е Роман Абрамович. И като стана дума за губернатора на Чукотка, Челси ще има тежката задача да отстрани ПСЖ на Златан Ибрахимович. Не, това е най-важното в случая.

Български представител ще има и през пролетта в лицето на Димитър Бербатов. Българският гений и неговият Монако ще спират Арсенал. След мача между двата тима Венгер може да си остане директно в родината, защото ще трябва да подава документи на трудовата борса. Ние от Брато.бг обещаваме да му предложим куп нови професии, ако го уволят през 2015. Не е тайна, че опитният наставник е под напрежение и може да бъде уволнен дори и да бие Суонзи. С “лебеди” всеки може, даже и Тотнъм.

Другите интересни сблъсъци са Манчестър Сити – Барселона и Ювентус – Борусия Дортмунд. Лионел Меси ще дойде да види как е на “Итихад” преди да вземе решение дали да се премести във Висшата лига, където също има рекорди за чупене.

Базел, но не този от Фолти Тауръс, ще мери сили с Порто в най-скучната двойка от надпреварата. И като говорим за скука и футбол, припомняме, че във вторник ще се тегли и жребият за Купата на България.

Жребият за 1/8-финалите на ШЛ:

Пари Сен Жермен – Челси

Манчестър Сити – Барселона

Байер Леверкузен – Атлетико Мадрид

Ювентус – Борусия Дортмунд

Шалке 04 – Реал Мадрид

Шахтьор Донецк – Байерн Мюнхен

Арсенал – Монако

Базел – Порто

Кефи ли те?

Гневен дядо прави PS4 на трески

12 празнични бради, украсени като елхи