in

Направи си сиромашка елха, брато (УРОК)

Още ли не си украсил елхата, брато? Пари за глупости не даваш и нямаш елха? Брато, не става така. Трябва елха за Коледа, иначе палавата Снежанка ще се обиди и няма да те посети на сън. Ние сме готови да ти помогнем и да решиш този проблем. Не ти трябват пари за елха, защото нашата е сиромашка, създадена от подръчни материали.

От какво имаш нужда? Листове А4, ножица, телбод, конец, летва и малко акъл. Намери си и козче, че като цяло си е циклеж.

Първо, взимаш седем листа и ги сгъваш по дължина. След това през средата минаваш с телбода и на края с ножицата правиш прорези от край до край.

След около 10 минути работа получаваш нещо, като четка за прах. Забравихме да ти кажем да го разчорлиш след нарязването.

След това спускаш конец от върха на летвата до долу. Дължината на конеца трябва да е един път и половина по дълъг от летвата. Трябва да увисне като Динко от Калояново върху Жигула.

Нанизваш четката на конеца и получаваш едно клонче. Повтаряш горните три стъпки около 73 пъти. Горе-долу толкова клонки ще ти трябват докато нанижеш цялата елха.

Всеки ред от хартиените четки слагаш на гъсто по летвата, като и тях нанизваш с конец, който завързваш към първите, които са основни.

След като си готов, идва време за звездата, но ако не ти се занимава и с нея, просто бодваш празно кенче от бира вместо звезда и си готов.

За да е по-фешън елхичката взимаш флаконче със спрей или лак и пръскаш.

Та-дааааааааааааа…..

Какъв е изводът: По-добре си купи елха!

Виж още:

8 лесни стъпки да си направиш снимка с iPhone в кенефа (УРОК)
Как да решиш проблема с “издутата” камера на iPhone 6 (УРОК)
Имате годишнина? Направи й подарък от налични материали! (УРОК)
Урок по операторско майсторство (ВИДЕО)

Кефи ли те?

Изгониха футболист на Барселона за кошмарно нарушение срещу брат му (ВИДЕО)

24% българи чакат втори за секс или четвърти за белот по празниците