in

Везалов е скритият коз на Левски срещу Славия

Везалов е скритият коз на Левски срещу Славия

Преди седмица, брато, познахме четири от петте прогнози, които дадохме за предстоящите срещи и бяхме на косъм да вземем 20 лв. със заложените от нас в права колонка 2 лв. Петък е, а това означава, че е време да ти споделим новите ни прогнози за предстоящия футболен уикенд. Ако познаем 5 от 5, нашият идол Коце Маца ще ни вкара в бизнеса с прогнози. Ти, брато, само не казвай на Боби Михайлов, защото има някаква акция и ако ни арестуват, няма да четеш тъпотиите ни от 5 до 15 години.

Само да отбележим, че това е последният уикенд с мачове от “А” група. След това играчите няма да спазват режим, ще качват кила и ще стават още по-калпави. Наздраве, спрепачи! Пием за вас!

Славия – Левски

Най-старото столично дерби, брато. Тук е важно да подчертаем нещо много важно, а именно, че Димитър Везалов е футболист на “белите”. Това само по себе си означава, че “сините” няма как да паднат. Славия е в слаба форма, а чичо Венци не е. То си личи. Очакваме трудна, но измъчена победа за Левски. “Сините” трябва да бият, ако искат Тодоресте да им даде по 200 лв. за празниците, а заплатите, като станат шампиони.

Прогноза: 2

Манчестър Юнайтед – Ливърпул

Още едно дерби – това на най-титулуваните английски отбори. Юнайтед записаха пет поредни победи и се набраха като стара жигула на баир във Висшата лига. Ливърпул пък са вечно странни и не ги знаеш кога ще заиграят. Те са най-големия кошмар на тотаджиите, но ние решаваме да заложим за тяхната загуба на “Олд Трафорд”.

Прогноза: 1

Амкар – Торпедо Москва

Битката на дъното в класирането в руската Примиер Лига. Що пък “примиер”, а не “министър”, ние не знаем, но ще ги заложим. В Амкар играят трима българи – Захари Сираков, Петър Занев и Георги Пеев. Последният имаше проблеми с треньора и се прибра в България, но сме сигурни, че другите двама ще се раздадат срещу Торпедо, като руснак у българска кръчма. Преди дни Занев прикова нашето внимание с изказването: Пеев за Амкар е като Гигс за Юнайтед.

Щом казва…

Прогноза: х

Марек – Берое

marek

Общото между двата тима е, че когато се изправят срещу Лудогорец, отнасят по 4 парцала. Разликата – едните знаят накъде да тичат, а другите не. Вярваме, че след този мач Петър Хубчев ще се усмихне за първи и последен път тази година. Не, че “зелените” бият рядко, просто техният треньор рядко показва емоции. Съществува мит, че Хубчев се е усмихвал и преди, но не намерихме човек, който да потвърди тази информация.

В същото време мачът е последен и за двата тима тази година, което значи, че и домакините, и гостите ще бъдат разсеяни, защото ще мислят за предстоящия банкет. Няма как, след такъв напрегнат полусезон трябва да се пие.

Прогноза: 2

Милан – Наполи

torres

Гледаме този мач и се чудим – ще играе ли Фернандо Торес или не. Ако това се случи, може и да ни избяга прогнозата, но все пак ще рискуваме. Филипо Индзаги винаги е имал остър нюх към головете. Искрено се надяваме, че и сега ще му помогне в определянето на стартовия състав. Мискузи, Фернандо, но дори и Валерката е по-добър нападател. Божи има два гола за Тернана, а Торес един. Математика, брато.

Прогноза: 1

Кефи ли те?

Да стреляш с Калашник по брониран Mercedez

Няма лед, който да го спре (ВИДЕО)