in

Храст марихуана вместо Коледна елха

Храст марихуана за Коледна елха ползвала 50-годишната Анджелика Перейра от Чили и заради това полицията я арестувала и подстригала нула номер. Нема как да е иначе, брато. Ние не знаем коя е тя, а и не ни интересува, просто искаме да те предупредим и ти да не откачаш покрай предстоящите празници.

Празничната елха опиат е висока метър и половина и може би стига да се омае целата кооперация – първата половина от това изречение коментират ченгетата от Чили. Те намерили още и 4-5 бона кеш пари, които подозират, че 50-годишната жена е придобила като е продавала.

Преди време и 49-годишен британец отгледа огромен храст марихуана и го украси като коледно дърво. Той обаче така и не можа да посрещне Нова година край особената си елха, защото тогава го арестуваха и пак го остригаха нула номер. От полицията на Острова тогава паднали от смях, защото короната била така оформена с ножици, че да се получи максимално сходство с елха. Храстът бил украсен и с коледни играчки. Не искаме да слагаме снимка, за да не вземеш да я харесаш, да се пробваш и ти, или най-лошото – да я качиш във Фейсбук, където сто процента ще те надушат и теб ще острижат нула номер. Внимавай с прическите, брато.

Кефи ли те?

Бате Арни пляска дупета на карнавала в Рио на младини (ВИДЕО)

Дядо Коледа скъса синджира и налетя на бой с възглавници (ВИДЕО)