in

Какво ти вещаят звездите през 2013 г.

Идва 2013 г., брато, а знаем, че нямаш търпение да си прочетеш годишния хороскоп. Ето, че ние ти го представяме в съкратен вид, тъй като важното винаги се пише с 3-4 изречения. Слушай звездите.

п.п. Нямаме предвид Азис и Тони Стораро, рапон!

Овен

Тази година те чакат много рогати проблеми. Колкото и да се бориш, едва ли ще постигнеш добър резултат. Чака те тъпчене на едно място. Най-добрите ти приятели ще клюкарстват зад гърба ти. Има възможност да ти се прецакат отношенията с гадже или с някой, с който се пецкаш, но не е от твоя град. На работното място също ще има ядове, така че нищо добро за овните. Честито!

Телец

Много промени за говедата. Споко само, не се нерви. Чака те нова работа. Перспективите пред теб са много добри в професионално отношение, особено ако шефът ти е мъж, а ти си женска и привлекателна. Не го жали. Пари ще ти дава все пак! Време е да си провериш приятелите, не само във Фейсбук, а по принцип. Раздаваш се за тях, а те не ти подават ръка при нужда.  Бъди внимателен, защото най-близките ти авери точат ножа на гаджето ти.

Близнаци

Звездите съветват да намалиш тревата и да спреш да се затваряш себе си, когато си напушен. А и не само! Творческа личност си и има на къде да се развиваш. Кристалното кълбо казва в никакъв случай да не взимаш пари назаем или да теглиш кредит. Ще ти се стъжни. Най-после ще завършиш неща, които си оставял на заден план. Смело!

Рак

Повишено внимание в личните дела и работата. По принцип решаваш проблемите си без да се замисляш – так-так. През 2013 г. обаче трябва да си повече внимателен, защото може да стане цък-цък и язък. Първите месеци ще са успешни, после те чака брак. Звездите са гадни копелета и не казват кой ще те излъже под венчилото. Експериментирайте в леглото.

Лъв

Чакат те много изпитания, които ще трябва да преодоляваш. Отваря се възможност за развитие в кариерата, но ако те карат да духаш, ти си знаеш. Прецени си сам. Ще има злоупотреби с доверчивостта ти. Споделяй проблемите си с приятели и близки. Не се знае кой може да ти помогне. Имаш нужда от силен съюзник.

Дева

Преценявай постъпките и думите си. Звездите казват, че трябва да бъдеш по-близо до природата, каквото и да означава това. През пролетта те чакат пътувания, а защо не и нещо за цап-царап. Трябва да вземеш важни решения за личния си живот. Планетите са благосклонни и ще помагат в трудните моменти, дори в тези, когато ще ти трябва листче, а нямаш…

Везни

Не се поддавай на провокации. Трябва да си издръжлив, хладнокръвен и сериозен като некролог за да преодолееш задаващите се трудности. Чакат те много приятни изненади в семеен план. Може и бебе да ревне, не се знае. Внимавай само, че в работата ти има човек, който е готов да сподели леглото си с теб, а това в много от случаите не е на хубаво. Самият ти ще направиш неща, които ще променят доста живота ти през 2013 г. Айде стига ти толкова.

Скорпион

Трудно ще се концентрираш върху каквото и да е. Материалните ти постижения ще бъдат сравними с духовни стремежи. Изобщо не разбираме какво пишем. Голяма е вероятността да проявиш несдържаност, което ще доведе до сложни отношения с близките ти. На любовния фронт цари затишие, но не посягай на братовчедката. Подсъдимо е.

Стрелец

Започваш годината с летящ старт, но не си приписвай всички заслуги. Не бъди високомерен! Имаш дарба да разбираш хората, така че бъди търпелив с проблемите на заобикалящи те. Винаги можеш да им помогнеш. Финансово ще си доста добре, но не харчи за еротични играчки и разни телефончета. По-добре вложи средствата в твоето усъвършенстване. Явно си малко тъп, сори.

Козирог

Тук ще има брак. Не се плаши, ти сам го искаш, а звездите се смеят за това ти желание. 2013 г. За теб ще бъде любов, доверие и искреност. В житейски план разчитай само на себе си. Много хора не искат да си такъв гаден късметлия, но какво да се прави?! Покажи им един среден пръст и да си ходят.

Водолей

През тази година ще търсиш любов, работа и какво ли още не. Малко гадно, но това ти е писано. Все пак се очаква да намериш това, което търсиш. Не си затваряй очите за дреболии, защото малките камъчета обръщат каручката, макар тя да е с тунинг и зимни гуми. Бъди уверен в себе си и се раздавай на 100% като Боби Михайлов на песен на Преслава. Обърни внимание малко на семейството, защото ако не го направиш, ще има раздори.

Риби

Време е да се отърсиш от летаргията, която те е налегнала. Мечтаеш за много красиви неща, но не се бориш, за да ги получиш. Мързел си! Ако се напрегнеш дори малко, ще жънеш успехи във всяко начинание. В любовен план те чакат изненади. Звездите обаче не казват дали те ще са приятни или не. Не се захващай с рискован бизнес, защото може да посрещнеш 2014 г. с дрехи на райенца. Успех!

Кефи ли те?

Рибар хвана Порше

Това е краят: платен Фейсбук. Алтернативите