in ,

Марлон Брандо, Светослав Бърканичков и още мъже правили повече секс от теб

Не, тоя в дясно не е Бойко Борисов, брато.

Жени, бройки, сексуални завоевания. Мъжете винаги се опитват да се вкарат в състезания, от които я имат нужда, я не. Въпросът с жените обаче винаги е по-особен. Колкото повече, толкова повече, както казва Мечо Пух.

Точно в тази максима вярват и хората от този списък. Можем да ги опишем с една дума – ненаситни. Виж няколко мъже, правили повече секс от теб.

Чарли Шийн е в друга още по-груба статия, която сме ти подготвили в края на тази седмица. Там цифрите са още по-зашеметяващи.

Марлон Брандо

Кръстникът в “Кръстникът”, но и Кръстникът в секса, брато. Започваме с него и ако не знаеш защо, нямаме търпение да ти разкажем. Брандо е бил безскрупулен в креватните упражнения и изобщо не го е слушалата главата като цяло – в гимназията например е изключен, защото е карал мотор по коридорите. Живеел е бедно, но твърдял винаги, че ще стане велик и богат. По пътя от едната крайност до другата, актьорът е скъсвал трътките на красиви, грозни, бели, черни, жълти, бенбени, на такива със сини венци, сакати, слепи, глухи и т.н. До колко можеш да броиш, брато? Помисли и кажи.

До безброй? Толкова са и бройките на актьора. Прелъстил е актрисата Джаки Колинс, когато е била едва на 15! Самата Мерилин Монро също е спала с него, така че тук той заслужава аплодисменти, но след като знаем какво ще ти кажем в следващите изречения, бързо спираме с аплаузите.

Брандо стига по-далеч. Той спи и с мъже. Честно! Великият актьор е шиел мъжки дупета без да му мигне окото. И пак, това не е всичко. Според автобиографията му, той дори не простил и на своята майка. Извиняваме се, ако си отвратен, просто сме чели няколко дебели книги и държим да ти кажем какво сме научили от тях за Марлон Брандо. Жумим, плюваме през рамо и слагаме точка на първия в нашия списък.

Антонио Касано(ва)

Бившият футболист на Рома и Реал Мадрид Антонио Касано е виждал в любовта и 2, и 200. Даже и 600! Точно така, нисичкият и дори леко грозноват футболист разкри преди години, че е спал с 600 жени. Демек в момента са и повече. 

“Обичам да ям и да правя секс в деня на голям двубой – казва Касано. – Спал съм с над 600 жени. Най-добрият мач в кариерата ми е, когато с “Рома” победихме “Ювентус” с 4:0 (през 2003 г.), а сутринта преди него правих секс с една от многобройните ми приятелки по онова време. Бях страхотен на терена! В “Реал” (Мадрид) бе даже още по-лесно. Хотелът, в който отсядаше отборът преди мачове, бе разделен. Ръководството и треньорите на един етаж, футболистите – на друг. Така можехме да си вкарваме момичета и да се забавляваме колкото си искаме!”

Митьо Пищова

Дебеличкият Митьо е порил, пълнил, цепил, разпорвал, ял, драл и смукал над 3000 жени. Това признава самият той във видеото горе. Да, послъгва често, но в случая и на две да разделим числото, пак е много! Изводът? Това, което не се купува с пари се купува с много пари. Роден е на село, което автоматично означава, че носиш ли терлици и можеш ли да затваряш буркани с пресечено, значи ще имаш по-голям шанс сред женския пол. Кой иска некви разглезени гражданчета бе?

Коби Брайънт

В никакъв ред продължаваме напред с баскетболиста Коби Брайънт. Палавият негър умее да забива както в коша, така и в кревата. Звездата на ЛА Лейкърс се разведе през 2011 г., след като неговата красива съпруга научи, че той й е изневерил с минимум 105 жени. А после Тайгър Уудс бил боклук. Айде моля ти се!

“Ванеса знаеше, че Коби й изневерява от години, средно с десет жени годишно, а според най-груби изчисления със 105 жени. А когато научи, че той й изневерява и по време на локаута, тя повече не можеше да понесе изневерите и подаде молба за развод”, казва за американски сайт източник от близкото обкръжение на семейство Брайънт, пожелал да остане анонимен. Сега Брайънт продължава своите подвизи, но вече без халка на ръката. Като говорим за гадно – поздравяваме те с Райън Гигс, жена му и сестрата на жена му. Който има балдъза… Тъче на два стана… 

Чарлс Буковски

Покойният писател е един от факирите на бързите свалки. Авторът на “Жени” и “Поща” описва в голяма част от своите произведения завоеванията си и то в детайли. Сам признава, че е грозноват и постоянно смърди на бъчва и дори се чуди кое точно му харесват. Буковски е велик, защото може да ги пори и на 10 бири, 5 водки и 3 уискита. Не е проблем. Денят му винаги започва с повръщане и завърша със свършване. Чиста работа.

Началото на една връзка винаги е най-лесно. След това започват разкритията – и никога не свършват. Това го казва той. Събрали сме и още работи от него: цъкни тук

Светослав Бърканичков – Змея

Ето този бивш футболист казва, че е спал с 500 жени. Даже ги записвал в тетрадка. Светльо, с палавия прякор Змея, е роден в Плевен, е, как да не бе, дге?! Играл е за Спартак Плевен, Сторгозия, Черно Море, Нафтекс, Шумен, Видима-Раковски, Левски София, Локо Пловдив, Гигант Белене, Ботев Криводол, Ювентус от с. Малчика и за три полски отбора. Надяваме се с тия 500 жени да е бил по-успешен, отколкото на терена. По думите му, няма жена, която да му е отказала.

Самият той признава, че приятелите и съотборниците му са се чудили как така излиза 3-4 пъти в седмица до 6-7 сутринта, след което спи 2 часа и отивал на тренировка. “Мога да кажа каква е рецептата – секс! Жените и сексът ме държат”, отсича той. А ние ще отсечем, че може би да е имал по-голям успех във футбола, ако не са били тия жени. Те объркаха Никито Михайлов та му опада косата. Те объркаха Валери Божинов, който по едно време играеше в Манчестър Сити. Те са объркали и Светльо Змея. Те объркват и нас, нещо страшно е.

Кефи ли те?

Пешеходците в Германия играят в мрежа, докато чакат да светне “зелено” (ВИДЕО)

За разлика от Кобрата, Лудогорец поне счупи носа на противника