in , ,

Да летиш към смъртта, но да си в мир със себе си (ВИДЕО)

Да летиш към смъртта, но да си в мир със себе си (ВИДЕО)

Перфектно балансиран върху своята “Хонда”, Гугулоту Лахирам прави челни стойки и лети към смъртта, но е в мир със себе си. Поне така казва.

Представяме ти едно Брато от Индия, което хич не го слуша главата. 40-годишният тип, чието първо име звучи като игра от Държавната лотария, практикува йога върху мотор, движещ се до 80 км/ч. Ние сме сериозни, а той е чисто луд.

“Видях хора, които правят каскади с мотори по телевизията, но не ме карат да трепвам. Знаех, че и аз мога подобни неща, че и по-яки и един ден просто го направих”, спомня си Лахирам, който е земеделец по професия.

Да летиш към смъртта, но да си в мир със себе си (ВИДЕО)

Индиецът вярва в Буда и практикува йога. След като му хрумва идеята да се прави на безсмъртен, започва да си намества чакрите в движение върху старата бойна “Хонда”.

“Обичам своя мотор, а още повече обичам да правя каскади. Мога да направя много йога пози, както в седнало, така и в изправено положение. Адреналинът е като наркотик за мен, въпреки че съм смирен човек”, добавя Лахирам, преди отново да се качи на своята “Хонда” и да полети към смъртта. Смирено.

И още:
“Стената на смъртта” или просто един карнавал в Индия (ВИДЕО)
Пера и ножове: Бой с петли във Филипините (ВИДЕО)

Кефи ли те?

Гангстер обира 72-годишен треньор по джиу джицу! Дали? (ВИДЕО)

Само в Брато.бг: Официалният постер на новия филм за 007