in

Как да спечелиш 2 лева от софийското метро

Да се возиш гратис в метрото без билет – остаряла класика, брато. Чети по-надолу, за да те открехнем на най-новите далаверки.

В софийското метро има някои особености. Освен различните миризми на манджа, пот и неизмити подмишници. Малко, недоразвито, некадърно е, но въпреки това ще те открехнем как да използваш чудото на транспорта в столицата за собствени користни цели. Искаш ли да спечелиш 2 лева?

Това да не се чете от контрльори, касиери, охрани и други такива насекоми.

Преди да ти кажем за какво става дума искаме да уточним, че още си спомняме как в далечната 1998 г., когато пуснаха метрото за пръв път, специално ходехме до Люлин и обратно с него – само и само да изпитаме радостта от сдяланото в СССР влакче. Да! “Да” на руски си е “да”. Ебати тъпото.

Ако не ти се дава левче, винаги можеш да прескочиш машинките надолу към релсите. Тогава си почти задължен да се смесиш с тълпата и да подмишкосаш някоя разсеяна лелка и да й я наричаш “мамо”, освен ако не си невидим. Знаем ли те що си!

Чете до тука, време е да ти кажем как да изкараш два лева. Може да ти се стори странно, но от теб се изисква само това – да отидеш на касата, да подадеш банкнота за билета и да си поискаш рестото да ти е на левчета. Ще се изненадаш, но шансът да ти върнат монети от едно евро е близо 90%. Да, изчислихме. Даже пробвахме. Работи. Най-сладкото е, че касиерките са настървени и зли, но изобщо не си дават сметка какво става под носа им.

Кефи ли те?

„Angry Birds“ на 3D филм през 2016 г.

Най-красивият гол, който някога си виждал (ВИДЕО)