in , ,

Марио Гьотце представя PES 2015 (ВИДЕО)

three-new-pes-2015-screens-released (4)

Внимание, внимание! Имаме важно съобщение, което за съжаление не е платено – светът не е само FIFA. Това се опита да ни обясни и Марио Гьотце, който за разлика от нас, е прибрал стабилна сума пара, за да презентира новия PES или казо иначе Pro Evolution Soccer 2015. Помним го още от времето, когато футболистите в него приличаха на Фред Флинстоун, а ударите пред голлинията невъзможно излизаха в аут. Тогава псувахме и създателите, и Христо Йовов, спомняйки си за онзи пропуск срещу Удинезе.

Както и да е, отплеснахме се, новата версия на играта трябва да излезе на пазара…точно сега, някъде по това време – 13-ти ноември.
Това, което нас по един или друг начин ни отблъскваше през годините бе, че част от първенствата не бяха лицензирани. Това, което ни кефеше пък бе, че винаги се намираше крак, който да оправи всички тези неразбории на Konami. Държим да отбележим, че това не бе кракът на Спас Делев.
Ще ти разкрием, че сега лицензираните шампионите са много повече, отколкото преди 5 години, когато ние играехме по цели дни и нощи италианския шампионат с Лече на Валери Божинов.

Сега ще можеш да играеш на воля следните първенства – Примера и Сегунда дивизион, Серия А и Б (Божи86 пак е тук), Лига 1, Лига 2, Ередивизи, аржентинско, бразилско и португалско. Последното с малко условности, но не дръж на тези неща.
Сега те оставяме в компанията на Марио Гьотце, който държи да ти каже няколко неща.

Кефи ли те?

Пица с джойнт

Оставам българин до гроб и още цитати от Кубрат Пулев