in ,

Бързи и яростни 7 – последно сбогом с Пол Уокър (ТРЕЙЛЪР)

fast-and-furious-7

Ето, че на бял свят се появи и първият трейлър от “Бързи и яростни 7”. Това стана в началото на месеца, след като на специално събитие актьорите се срещнаха със своите фенове.

Филмът ще бъде съпътстван с много тъга, тъй като e последният такъв за загиналия злощастно актьор Пол Уокър. Целият екип посвещава “Бързи и яростни 7” в памет на актьора. Пол имаше дейно участие във всичките филми от поредицата, в ролята си на Брайън О`Конър преди да загине на 1 декември 2013. Интересното е, че след смърта му на снимачната площадка застават братята му Кейлъб и Коуди Уокър.

Самият трейлър на филма взриви интернет като само в YouTube видеото е гледано от близо 32 милиона потребители в първите дни от пускането му.

Лентата ще разказва за това как Иън Шоу (Джейсън Стейтъм) започва да преслeдва Доминик Торето (Вин Дизел), за да отмъсти за смъртта на брат си Оуен Шоу.

Самият филм пък ще тръгне по кината през април 2015 и се очаква с голям интерес. Дали ще успее да покрие очакванията на милионите фенове предстои да разберем. Едно е сигурно – тепърва ще се говори много за лентата и за последната роля на Пол.

Премиера в България: 03.04.2015г.
Световна премиера: 03.04.2015г.
Жанр: Екшън, Криминален

В ролите: Вин Дизел, Пол Уолкър, Дуейн Джонсън – Скалата, Джейсън Стейтъм, Лудакрис, Мишел Родригес, Тайриз Гибсън, Лукас Блек, Кърт Ръсел, Елза Патаки, Джордана Брустър, Ронда Роузи, Натали Емануел

Кефи ли те?

Те казаха на децата си, че са им изяли бонбоните за Хелоуин (ВИДЕО)

Човек може да е философ, без да чете, достатъчно е да мисли