in

Бирата пази от настинка, наздраве

Пий бира, брато, мани го тоя чай и ти обещаваме, че няма да кихаш шепа вода от носа си.

Горчивото вещество в бирата, наречено хумулон, съдържащо се в хмела, се оказва много ефективно срещу настинка, установихме ние, както и некви японски учени.

Това, че конякът в чая или грогът сгряват и предпазват от простуда, се оказа, че не е баш така. Пивото, което консумираме като разхладителна напитка през лятото, всъщност държи настинките надалеч през зимата. Един вид тя е антивирусната ти програма.

От Медицинския университет в Сапоро казват, че хумулонът бил много ефикасен унищожител на респираторните вируси и притежавал силен противовъзпалителен ефект.

Респираторните вируси могат да предизвикат пневмонии и дихателни усложнения, но за тях все още не са открити ваксини. Те пораждат симптоми много подобни на настинките.

Пивоварите в Сапоро сега се надяват да създадат храни, богати на хумулон, които да не съдържат алкохол и да бъдат давани на малки деца, подрастващи и възрастни срещу зимните заболявания. Бира на близалка за малките, за теб мекички с вкус на биричка. Какво повече да искаш от китайците?!

Наздраве, брато!

Кефи ли те?

Виж забранените реклами, брато (ВИДЕО)

Кошмар! Жените ще ползват писоари