in ,

Немски грозник създаде игра хибрид между футбол и тенис на маса (ВИДЕО)

Немски грозник създаде игра, която завладя света (ВИДЕО)

Германия е дала много неща на света, брато. От най-масовия празник по пиене на бира Октоберфест, през красавицата Милена Кох, до мъжете с имена Клаус и ненаситника Лотар Матеус. Тук се нарежда и една игра. Казва се “Хедис” (HEADIS).

За какво става въпрос? Игра хибрид между тенис на маса и футбол.
Как се играе?
Като тенис на маса, само че играеш с глава и с по-голяма топка.
Сериозно ли? Да, дори вече има и Световно първенство.

Хедис се заражда през 2006 г. в мозъчето на студента Рене Вегнер, който учи спортни науки в Кайзерслаутерн. Хващаме бас, че тоя е грозен като името си. Сигурни сме и в това, че след жестоко напиване го е боляла тиквата и се е чудил как да пребори махмурлука. След това е видял тенис на маса и лампичката е светнала.

През 2008 г. започват първите турнири по хедис като сред участниците има много жени. Честно, брато! Постепенно популярността на играта е толкова голяма, че вече се провеждат и световни първенства. Ние не сме участвали, защото пак щяхме да сме след последните, да се искат оставки и да се поставят високи цели в квалификациите. Така че нека си гледаме клипчетата в интернет и да се чудим каква глупост може да ни хрумне след пиянство, но да бъде такава, в която наистина ще сме добри. Шайзе!

Има още идиотски хрумвания:
Футголф – новият спорт, който завладява света (ВИДЕО)

Кефи ли те?

Чийзбургер поничка с пълнеж

ЦСКА и Левски в документален филм на Ultras World (ВИДЕО)