in , ,

Pininfarina Sergio – идеалният подарък за Коледа (СНИМКИ)

ferrari_sergio_36

Много се чудихме какво искаме за Коледа, брато. След като наскоро ни почерпиха с наденички, шунчица и немска бира, сега мечтите ни са по-големи. Така е, брато, в днешно време трябва да се целиш на високо. Спряхме се на нещо червеничко и бързичко. Не е ЦСКА, пробвай пак!
Става въпрос за Pininfarina Sergio, който е базиран на модела Ferrari 458 Spider, последното ни го обясни един, който разбирал от коли.

Елегантният концепт е дълъг 4550 мм, широк е 1940 мм и е на едва 1144 мм от земята, пак той ни го каза. Задвижването на тежащото 1280 кг купе идва от V8 двигател с работен обем 4499 куб. см, свързан към секвенциална 7-степенна трансмисия. Разбра ли нещо, защото ние не? Създателите му твърдят, че може да се ускорява до 100 км/ч за 3,4 секунди и да достига 320 км/ч, което не е изключено.
Идеята ни е, че сега от Ферари пускат 6 бройки от този модел, но доколкото разбрахме, вече всичко е изкупено. Цената на возилото е само около 3 млн. евро, според зависи дали искаш да има “туба” в багажника или не.

Кефи ли те?

Скрита камера за Хелоуин ти качва топките в гърлото (ВИДЕО)

Чийзбургер поничка с пълнеж