in ,

Фънки, Алисия и други вратари, които биха се справили по-добре от Ники Михайлов

Николай Михайлов е голям вратар! За съжаление така мисли единствено неговият баща Борислав, което обаче е напълно достатъчно, за да пази Малката Перука на националите ни. Въпреки че си имаме страж, който парира дузпи на Кристиано Роналдо, Любо Пенев залага на резервата на Мерсин! Мерси, но няма нужда!

Замислихме се, което става рядко, кои биха се справили по-добре под рамката на вратата ни. Варианти много! Ако Пенев се реши, може да изпробва нашите предложения за следващата ни квалификация, която е с Малта. Предполага се, че ще вземем поне точка на “Васил Левски” през ноември.

Моцииии, Моциииии, Моциииииии

Няма как да не започнем с любимеца на Алекси Сокачев! Моци, Моци, Моци!  Румънският футболист си остава единственият вратар, чието име е скандирано на националния стадион. Предлагаме нашите да натурализират звездата на Лудогорец и да го слагат на врата, Киро нема да има против, ако му се плати, той обича парите, как шумят стотачки, когато ги търкаш една в друга.

През годините видяхме много недоразумения да носят националната фланелка – Какалов, Виктор Генев, Боян Пейков, Благо, Чаво и т.н. Имаме нужда от сърцати футболисти, а Козмиииииииин е точно такъв. Гарантираме за него.

Алисия

Половинката на Михайлов е по-добра от него, както в свиренето, така и в пазенето, пък и има “лисия” в името си. Ще сложи едно по-широко деколте и със сигурност ще разсейва противниковите нападатели с пищни форми. Единственият шанс Никито да спре голова атака е като отрази светлината от прожекторите с темето си и то заслепи играча на противника. Алисия го може същото, но с две изящни полукълба. Страхотна е. Мамина. Да е жива и здрава.

Искра Фидосова

С нея ще спрат канонадата от голове в нашата врата. И Бодуров да е в отбрана, пак ще сме спокойни, защото ще има искра в играта ни. Със заставането на врата, Фидосова ще затвори всички подстъпи, както към голлинията, така и към сектора, пред който пази. Единственият проблем е, че може да развали дисциплината в националния и по-точно да преебе хранителния режим. С нея обаче Николета няма да ревнува от друго женско присъствие около националите.

Фънки

Перфектен за вратар на националния отбор по футбол заради строгия си и неприемлив за нормалните хора външен вид. Бодуров ще козирува на Фънки и ще знае къде да застане във всеки един момент, иначе може да гризне дръвцето. Скептиците да не се обаждат, защото и Лилчо Арсов беше 130 кила и пак вардеше на Ботев Пловдив. Важното е всичко да се прави от сърце. От сърце и Къци Вапцаров ще гони всички аут топки за Фънки, защото нали е Къцамун и му е придворен.

Боби Михайлов

Дори и в моментното си състояние, Боби може да пази по-добре от сина си, плюс това има повече коса на главата си от него. Спомни си  само как опази именно Ники от нападките на журналистите: “Николай Михайлов е голям вратар”. Ами голям е – 194 см. Този невероятен, този фантастичен Ники, този иначе толкова симпатичен футболист. Добре, ама баща му ще се справи по-качествено. Подвижен е, гледали сме го как танцува, така че няма спорт, че ще е като котка. Парите обаче малко може и да са му развалили фасона, но ако е и вратар, и шеф на БФС, сам ще определя колко да взима. Самомотивация. Самоизолация. Другите да го духат, Боби си е самодостатъчен и ще бъде мумифициран на поста шеф на БФС като един истински египетски фараон, друг няма да дойде, той е истината свята, лъчът светлина, неповторимата реалност, вечен, истински, свръхчовек. След 2000 години ще отворят златния му съркофаг, където ще бъдат останали само буйните му къдрици, а до него ще се мъдри бележка: “Най-голямото ми желание беше малкият Ники да играе в Англия”. Всеки баща обича сина си. Това е родов дълг, кауза, това е семейството като единица цялост. Нещо страшно.

Някой от Реформаторския блок

Не е ясно дали ще управляват с ГЕРБ, така че ако нямат много работа в парламента, нека излъчат един вратар за националния отбор. Нека този вратар бъде и говорител на националите, защото ще може да се изкаже без да ползва “пак казвам” и “малшанс” на всеки три думи. Не че от Реформаторския блок са най-умните политици, не, не и не, просто Божо Манчестъра, така викат на Божидар Лукарски от РФ, разбира от футбол, първо, щото е от Ман Ю, второ, щото ходи на мачовете на Локомотив София. Истински фен. За вратар става и Корман Исмаилов, който ще ги стряска само с име. Като чуем “Исмаилов”, веднага си представяме ножове и саби. Битка, тътен, победа.

Да играем без вратар

Уникална стратегия ще е с Малта да бъдем “кой завари”. 10 души без вратар, или 11 полеви, ако ФИФА позволи. Така играчите няма да се сърдят помежду си, отговорността ще бъде споделена и ще бъдем истински отбор. Ако на някой му вкарат гол, предлагаме да го съсипят от шутове на дупенка след мача. Ще знаеш, че ако не се справяш, ще има наказание. Накрая да влизат и ония фенове на Левски, които събличат, за да бъде позорът пълен. Пределна мотивация и концентрация и поне точка с Малта – пак казваме. Дай, Боже, ама от къде тоя късмет.

Кефи ли те?

Футболисти, политици и други жертви на кечиста Анди Ортън (ВИДЕО)

Кунг-фу, тупалки и 12 червени картона в един мач (ВИДЕО)