in

Даваме мастичка, лимонови резенки и бонбони, ако познаеш България – Хърватия

Знаеш, че обичаме да се раздаваме, брато.

Затова си ни фен във Фейсбук и ни следваш в Туитър. Затова отваряш сайта на всеки кръгъл час и гледаш редовно какво пускаме в социалните мрежи.

Само така!

Безплатно е и ще бъде безплатно до края на света. Или докато смъртта ни раздели, но ние лично нямаме такива планове, така че всички изедници да се шибат.

Сега новото, което даваме, е мастика, лимонови резенки и кутия шоколадови бонбони, ако познаеш резултата от мача България – Хърватия и голмайсторите! Търсим и голмайсторите, защото така участие могат да вземат повече хора.

Примемаме прогноза 0:0. Ако си наумил резултат 5:5 с голмайстори братята Миневи и 5 гола на Манджукич, виж дали друг не го е пуснал така. Ако две прогнози с голмайстори се повторят, приемаме първата за валидна. Всичко излиза по часове и минути, така че място за обърквация няма!

Прогнозите се пускат като коментар само под този материал в сайта. Прогнози в групата и в Туитър няма да приемаме. Можеш да участваш в играта до началото на първия съдийски сигнал. Като свирне съдията, спираме с прогнозите.

Наградите пращаме по куриер за наша сметка или даваме лично.

Бъди жив и здрав и дано България победи тъпите шахматисти, които са предимно шиптери и пустиняци.

Вероятни състави:

България: Стоянов, Й. Минев, Ап. Попов, Бодуров, Занев, Дяков, Гаджев, Манолев, Г. Миланов, Попов, Мицански.

Хърватия: Субашич, Сърна, Чорлука, Вида, Стринич, Брожович, Ракитич, Модрич, Перишич, Олич, Манджукич.

Чудим се каква е тази сърна и не е ли странно да се играе срещу животни, доколко е хуманно и няма ли да е трудно за хърватите да бъдат 10 човека + 1 сърна. Казахме ти, че са шиптери, а шиптерът е непредвидим в своите решения, в живота му като цяло няма логика.

Кефи ли те?

Да нарисуваш пенис на капака на кола за $2 млн.

Виж цялата уникална колекция от картинки на дъвките “Турбо” (СНИМКИ)