in

Бургер за $1800

2618 калории за 1800 щатски долара. Тази сделка не е за българин, брато. Предлагат я едни пичове, които държат ресторант в Лондон и взимат над 500 лева заплата, деба и гадовете.

Калориите, за които ти говорим, са в бургер. Демек в този материал ти показваме един бургер за 1800 долара, а ти се смееш с пренебрежение, защото и тази заран си ял баничка с извара и боза за скромните лев и педесет.

Бургерът се продава в лондонски ресторант със закачливото име Honky Tonk. Веднага ти даваме линк към интернет сайта му, в случай, че си решил да запазваш маса, щото искаш да впечатлиш Цецка.

Въпросният бургер се казва Гламбургер. Не че е за гламави, името му идва от “glamor”, което на български е блясък, на цигански не знаем как е.

Какво включва бургерът?

Говеждо, еленско месо, омар, кленов сироп, бекон, черен трюфел, пушени патешки яйца – всичко това от различни части на света и с най-добро качество. Залива се със специален сос, гарнира се с манго и шампанско, поръсва се с настърган бял трюфел. Истински лукс за устата.

Така. А сега да ти кажем, че простата сметка показва, че 1800 долара са 2772 лева.

За толкова пари можеш да си купиш 693 кила кренвирши от 4 лева килото. Или 1386 салама от 2 лева. Или 3465 кисели млека от 0,80 стотинки. Ние избираме обаче 1848 софийски банички с извара за 1,50 лева бройката.

Ако си все още гладен, виж и тук:

Черен бургер само в Япония

Бургер със спагети

Чудовищен бургер

500 долара за хамбургер

Най-добрите 10 сандвича

Кефи ли те?

Алчността ще те погуби (ВИДЕО)

Да нарисуваш пенис на капака на кола за $2 млн.