in

Паркур с една ръка (ВИДЕО)

Не бива да те притесняват последните три букви в първата дума на заглавието, брато. Паркурът е изкуството на преодоляване единствено с помощта на уменията на човешкото тяло на всякакви препятствия – природни и урбанистични – при прехода от точка А до точка Б. Ние не можем да го кажем по-добре от Уикипедия, затова правим копи – пейст. Да, копи.

Запознай се с едноръкия паркурист Джеймс Ръдж, за когото граници не съществуват. Ето и профила му в Ютубето, Тубата, Тубито, Уйтуб и т.н.

Пичът е на 21 години, британец. Работи в сферата на услугите, а в свободното си време обожава да се катери по различни места в Бристол и да скача, да са префръга, както викат у Враца, и те така. Пълен гад, като се има предвид, че е роден с една ръка.

“Има съвсем малко неща, които не мога да правя, както хората с две ръце, но това никак не ме притеснява”, категоричен е Джеймс. “Винаги съм се чеплезел по различни места – дървета, сгради, каквото има наоколо, кефя се и да скачам, да са префръгам, както викат у Враца. Запалих се още като невръстно дете и това продължава до днес”, казва още той. “Физическото ми състояние прави живота ми много по-интересен. Обичам да откривам нови начини да се справям с реалността и никога, ама никога не приемам, че не съм в състояние да извърша нещо”, завършва Джеймс, а ние си признаваме, че излъгахме, че е говорил за Враца.

Ние сваляме шапка на това момче. Такива хора са за уважение, брато.

Кефи ли те?

Той го направи, брато (ВИДЕО)

Алчността ще те погуби (ВИДЕО)