in ,

Моци, тесни и други невалидни бюлетини от изборите

Вече знаем за кого е гласувал Алекс Сокачев! Наш източник разкри, че ексцентричният коментатор е викал дори и по време на пускането на бюлетината в урната, след което е бил отведен с бяла риза в неизвестна посока.

Виж кои са най-интересните невалидни бюлетини, на които се натъкнахме. Лошото е, че ние се ебаваме с политиците 1 ден, а те с нас 4 години. Не е равностойно, брато!

От сега казваме на полицията, че не знаем кой е снимал с камера в тъмната стаичка, стаичка силно казано – четири бели платнища не може да са стая и изобщо не е тъмна. Както и да е! В стил Валери Божинов – пак казваме – не знаем кой е снимал, не ни налагайте глоба 1000 лева, защото ги нямаме. Мерси.

glas

glas2

glas3

glas4

glas5

Не е голямо геройство да направиш нещо такова, но това е един от малкото начини да влезеш в Брато.бг. Има и други, които няма да ти разкриваме, използвай въображението си.

Ще ти кажем само, че изборите бяха страшно интересни, защото много хора са играли вота си в права колонка. Избирали са номер Х за партия и номер Х за преференция по квадратчетата, вместо по кръгчетата. На печелившите честито, другите да се оправят и да играят права колонка на Еврофутбол, защото така печалбата е по-голяма. До тогава – сиктир, аферим и машала, щото българинът пак не излезе да гласува, а други го направиха вместо него. Но не – той нали си е велик и нищо не може да обори тъпанарското му мнение, че НЕМА СМИСЪЛ ДА ГЛАСУВАМ, ЩОТО НЕЗНАМСИКВО.

Важното е да сме живи и здрави, брато. Изборите минаха. Чакаме по-добри времена. Макар че вече много време чакаме тези много добри времена.

Обмисляме да направим референдум за присъединяване към Великобритания, ако и този път нищо не стане.

Кефи ли те?

Будилник да ти прави кафе? Да бе, да (СНИМКИ)

Роналдо сваля мацки по улиците (ВИДЕО)