in

Любенички със странна форма (ВИДЕО)

Сезонът им мина, брато. Който ял – ял, кака се ожени. Въпреки това все още можеш да си вземеш диня от големите вериги супермаркети, които маркети не са български и дразнят с имената си Волен Сидеров, направо го вбесяват, карайки го да са мята, как го прави, как са бара, как са кандидатира… Като цяло Волен Сидеров е любимият ни анимационен герой, а любеничката – любимият ни плод.

Верно е, че от динята се препиква и не прави говно, но не това е най-важното. Тя е страшно полезна, защото изкарва токсините и пречиства бъбреците, затова яж винаги уатермелани, както казва дедо ти, за да си здрав. Е, ние не препоръчваме гемео уатермелани, а такива от село. Винаги си купувай некви неща от село, брато.

В този материал искаме да ти покажем няколко любенички с яка форма, които ще те шокират. Японците пак размахват палките…

Първата в света диня с форма на сърце. Ако обичаш Цецка страшно много, трябва да й подариш този плод, да я зарадваш, пък после се напий с бира като Тачо Мачо от ВИП Брадар, шлевни й един шамар да й хвръкнат очилата и й кажи, че ще й вземеш здравето, ма. Понекога требва да се действа твърдо. Шегуваме се. Не бий жени и не обиждай жени, ти не си помияр.

За любеничките и тая с формата на сърце – японецът, който я е отгледал, отдавна се занимава с това. Не е стругар, да речеш…

Тук този пиян руснак, който прави репортажа, казва, че формата е всичко. Никой не го ебе какъв е вкусът. Винаги сме знаели, че и руснаците, и японците са ненормални. Отделно искаме да ти кажем, че не е лесно да намериш квадратна любеница в Япония. Всяка година има едва 2-3000 на пазара. Гледат ги като малки деца и ако има дори една драскотина, не стават. Изхвърляй, закривай.

Кефи ли те?

Идиоти с трактори. Мре се от смях (ВИДЕО)

Черпим с пържени… листа