in ,

8-годишен тумбак прави $1,3 млн. на година

Имаш много поздрави от Еван, брато. Той е на 8 годинки, но прави много повече пари, отколкото през целия си живот ще направим ние, ти и дедо ти, взети заедно.

Еванчо го прави без да се напъва особено. Как? Естествено, че не с мотиката, а като си играе с разни играчки, прави им ревюта и се лигавчи като типичен тумбак, а баща му – този дърт експлоататор на детски труд – снима видео и качва всичко в YouTube. Парите идват от гледания и доволни директори на компании за детски играчки, за които няма лоша реклама.

 

Бащата и сестрата на Еван са не по-малко ненормални:

Решихме го. Започваме и ние да се снимаме и да се качваме в Тубата. Ще сме първите пълнолетни олигофрени, които сглобяват ЛЕГО и си боядисват лицата с цветовете на дъгата.

Лъжете ли, че тоя тумбак Еван изкарва над 1 милион и 300 хил. долара на година?
Не, брато. Информацията е на Бизнес Инсайдър, което е доста по-квалитетно от вестник “Минаха години”.

Колко па толкова па го гледат па тоо?
Много. Има над 808 000 фенове, които го следват в социалната мрежа YouTube, а ето ти едно видео със 17 милиона гледания:

Всичко започнало на ташак, така да се каже. Просто за забавление, но съвсем скоро бащата на Еван – чичо ти Джаред – разбрал, че може да направи една истинска машина за пари.

Ето какво казва Джаред пред Нюзуийк:

“Имаме специален екип, който отговаря за рекламни договори и рекламни права. Те преговарят с търговските марки и фирми. Това включва всички реклами, които се появяват във видеата, както и продуктите, които са включени във всяко едно видео.”

Значи истината е много гледания, много реклами, а останалото е работа на масовата психоза и Google. Всичко започнало с едни видеа, в които Еван и сестричката му си играели на Angry Birds. Чукнали близо 1 милион гледания и бащата се сетил как да станат нещата…

Ето първото видео и спираме с тоя тумбак пепелив, че ни заболя главата от завист:

Кефи ли те?

Екстремен аквапарк по руски (ВИДЕО)

Скритата камера на давещото се бебе е по-гадна, отколкото звучи (ВИДЕО)